Hlavní obsah

Muži z Marsu, ženy z Venuše

Foto: Shutterstock

Kde sehnat ten pravý ideál?Foto: Shutterstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěžní příspěvek Hledá se žena č. 15! Hned v úvodu se přiznávám, že knihu, podle které jsem zvolila název svého příspěvku, jsem nikdy nečetla. Ale o pochopení mužů se intenzivně pokouším celý svůj život. Přesně tak dlouho, jako se snažím najít lásku.

Článek

Nejdřív jsem to zkoušela podle znamení. Jsem blíženec, takže k blíženci se hodí vzdušná znamení a některá ohnivá znamení. Jenže potom mi to zkomplikovaly ascendenty. Ty jsou totiž taky dost důležité z hlediska poznání toho, s kým můžete vytvořit kompatibilitu. A vyvrcholilo to obdobím, kdy jsem hledala muže určitého znamení a jako naschvál mě kontaktovali samí rozevlátí blíženci. Zhnusena blíženci jsem obdržela vysvětlení od astrologa, že se nemám muži zbytečně rozptylovat a mám něco dělat!

Tak jsem to zkusila přes karty. Na každého objeva jsem si zkoušela vyložit karty. Když vycházelo něco vyloženě negativního, vysvětlila jsem si to jako zkoušku osudu. Mým objevům bylo absolutně fuk, co jsem za znamení a karty si na mě nikdy nevyložili. Imponovalo jim, že mám byt, odrostlé děti a hezky se směji. Potom přišly reiky. Vysílala jsem jak divá. Na toho zadaného a jeho partnerku jsem přímo vysvítila hvězdné nebe. Energii sežral celou a vůbec nic. Natož vztah!

Potom jsem se dozvěděla o léčivých účincích kamenů. Ověšela jsem se od hlavy k patě. Kdyby mě hodili do řeky, už nevyplavu. Chlap, který by se mi líbil ani ťuk. Zato těch ostatních! Jakoby je shazovali. Zkusila jsem šamanismus. Bubnovala jsem na buben vyrobený z kozí kůže, svolávala svá silová zvířata, cestovala jsem dolním světem. Chlapi jak začarovaní. Pořád mleli jen o sexu. Žádné duchovno, žádný vztah.

Zkusila jsem svíčky. Červená svíčka vášeň mi málem vyšroubovala palce u nohou, protože lásku pochopitelně v krámku už neměli. Vyprodáno. Tak jsem vysolila byt. Po celém bytě jsem rozsypala očistnou sůl a tančila oslavné tance. Děti prohlásily, že pokud nepřestanu blbnout, tak se mě zřeknou.

Tak jsem se na to všechno vykašlala a šla jsem do hospody na pivo. A tam jsem potkala jeho. A pozval mě na výlet . A na večeři. A potom domů. A chtěl vztah. A zajímal se o mě. O to, co si myslím. A chtěl mi dát klíč od bytu. A já jsem se toho zalekla. A chtěla jsem čas. Chtěla jsem spoustu času na to, abych mohla najít sama sebe. Takže nakonec se on vrátil na Mars a já trčím zase zpátky na Venuši.

Související témata:

Načítám