Hlavní obsah

Nejstabilnější páry Hollywoodu. Věříte jim jejich lásku?

Foto: Isifa

Angelina a Brad si před pár dny řekli ano, a svou lásku tak stvrdili svatbouFoto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když spolu dva lidé vydrží víc než pár let, je to skoro zázrak. A obzvlášť ve světě celebrit. Tohle jsou hollywoodské páry, které to dokázaly. Věříte jim ale jejich dokonalé štěstí?

Článek

Jsou krásné, slavné, procházejí se po červených kobercích, a navíc to vypadá, že se jim daří i v oblasti lásky. Představujeme vám sedm nejstabilnějších hollywoodských párů. Je jejich štěstí opravdové, nebo i nad jejich láskou se občas stahují mračna?

1. Praštili do toho

Ve snímku Pan a paní Smithovi hráli manželský pár tajných agentů a přitom se do sebe skutečně zamilovali. Dnes, po téměř deseti letech spolu Angelina Jolie (39) a Brad Pitt (50) vychovávají šest dětí (tři vlastní a tři adoptované). A v sobotu 23. srpna zatnuli tipec i všem spekulantům, kteří pochybovali o jejich lásce, protože se vzali. Pár, který má přezdívku Brangelina, si ano řekl ve Francii, a dokonce se jim vše podařilo utajit před novináři. Novinka se provalila až o pět dní později.

Foto: Isifa

Nádherný pár, kterému celý svět říká BrangelinaFoto: Isifa

2. Neuvěřitelná dokonalost

Dalším luxusním párem showbyznysu je fotbalista David Beckham (39) a jeho žena Victoria (40). Vzali se v roce 1999 a dodnes mnozí tvrdí, že šlo o reklamní tah a že to těm dvěma ve skutečnosti vůbec neklape. Každopádně jsou stále spolu, mají čtyři děti (tři syny a jednu dceru), a kdekoli se objeví, vypadají úchvatně.

Foto: Isifa

David Beckham se ženou Victorií si potrpí na luxus a vždy musí být dokonalíFoto: Isifa

3. Velký a malá

Když se na ně podíváte, srdce vám zaplesá. Vypadají jako David a Goliáš a čiší z nich něha. Sean Connery (84) si o rok starší Micheline Roquebrune vzal v roce 1975 a stále jsou šťastní. V poslední době se ale na veřejnosti příliš neukazují, bývalý James Bond na tom prý není zdravotně nejlépe, údajně trpí výpadky paměti.

Foto: Isifa

Sean Connery si svou druhou ženu vzal v roce 1975 a stále jsou spoluFoto: Isifa

4. Kráska a stařec

Pár tvoří od roku 1994, ale znají se mnohem déle. Když se poprvé setkali, bylo Céline Dion (46) dvanáct let a René Angelilovi (72) bylo osmatřicet. Ona byla začínající zpěvačkou, on producentem, který ji představil světu.

Když ale Céline vyrostla, z čistě pracovního vztahu vznikla láska. A zvládli i těžké chvíle. V roce 2001 se po umělém oplodnění narodil syn Charles, ale pár chtěl další děti. Zpěvačce se ale vůbec nedařilo počít, až na šestý pokus umělého oplodnění Céline otěhotněla a v roce 2010 porodila dvojčata, opět chlapce.

Jejich láska už také podruhé prochází velkou zkouškou v podobě Reného rakoviny krku. Ta se mu nyní vrátila (poprvé s ní bojoval v roce 1998) a Céline i tentokrát reagovala pozastavením vlastní kariéry, aby mu mohla být oporou.

Foto: Isifa

Céline Dion svého muže miluje a již podruhé mu pomáhá přemoct těžkou nemocFoto: Isifa

5. Láska s otazníkem

Denzel Washington (59) a jeho žena Paulette (63) jsou v Hollywoodu pokládáni za dokonalý pár. Vzali se v roce 1983 a mají spolu čtyři děti. Bohužel ani tady si nejsme jistí, nakolik je jejich štěstí opravdové. Objevily se totiž spekulace, že Denzel svou ženu podvedl s herečkou Paulou Patton (38) a manželství je v krizi. A jak už to bývá, ozývají se Washingtonovi „blízcí přátelé“, kteří tvrdí, že herec byl své ženě nevěrný léta.

Foto: Isifa

Denzel Washington sice velmi často mluví o důležitosti rodiny, ale prý je své ženě nevěrnýFoto: Isifa

6. Opravdová láska

Tom Hanks (58) jednou řekl, že jeho o rok mladší žena Rita Wilson je pro něj jako výhra v loterii. A nejspíš budou jejich vzájemné city opravdu stále silné, protože se brali v roce 1988 a od té doby nejen, že jsou spolu a vychovávají dva syny, ale na stránkách bulvárních deníků se snad ani jednou neobjevila jediná spekulace o tom, že by mezi nimi nemělo být něco v pořádku.

Foto: Isifa

Tom Hanks jednou řekl, že jeho žena je pro něj jako výhra v loterii. V tom případě gratulujemeFoto: Isifa

7. Jako na houpačce

Herec Will Smith (45) a jeho o tři roky mladší žena Jada Pinkett-Smith spolu vypadají skvěle. Jsou spolu šestnáct let a skoro by člověk řekl, že ti dva jsou dokonalým příkladem rodinného štěstí. Jenže ani tady to není tak jisté.

V minulosti se několikrát objevily spekulace (leckdy doplněné i usvědčujícími fotografiemi) o tom, že Smith své ženě zahýbá. V roce 2011 dokonce stránky bulváru plnily titulky o tom, že se ti dva rozvádějí. Smith se ženou vždy vše popřeli, nakonec ale nějaké ty manželské problémy přiznali. A zatím stále tvoří pár.

Foto: Isifa

Ani manželství Willa Smithe není nejspíš tak dokonalé, jak by se mohlo na první pohled zdátFoto: Isifa

Tak co vy na to? Věříte jim lásku a pohodu?

Reklama

Načítám