Hlavní obsah

Nenanášíte si make-up trendy houbičkami? Chyba! Naučíme vás 4 způsoby, jak na to 

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou skvělé při nanášení make-upu či korektoru, a nejsou to ani štětce, ani prsty. Ano, řeč je o populárních houbičkách – když to s nimi umíte, získáte dokonale nalíčenou pleť. Ale víte, který aplikátor vybrat a jak ho nejlépe použít? Podívejte se na naše video.

Článek

Super líčení nevykouzlíte jen díky štětci nebo prstům – už nějakou dobu jsou v obchodech k dostání i houbičky v mnoha tvarech a velikostech, vyrobené z různých materiálů. Chtěly byste je vyzkoušet a využít, ale stále trochu tápete, který pěnový pomocník z toho nepřeberného množství je právě pro vás ten pravý? Hraje roli tvar či velikost, nebo se jedná jen o zajímavý design a je jedno, jakou houbičku si vyberete? Je podstatná různá pórovitost použité pěny?

O odpovědi jsme požádaly vizážistku Danielu Kremláčkovou. Ve videu vám názorně předvede, jak a na co používat čtyři nejpopulárnější houbičky. Vysvětlí, která se více hodí na zakrytí drobných nedokonalostí, která vám usnadní vrstvení make-upu, a také se dozvíte, jak houbičkový aplikátor dovede perfektně stínovat a kdy je praktické využít ho jako labutěnku na pudr! Tak zápisník do ruky, začínáme.

Děkujeme Star Studiu Praha za zapůjčení prostoru k natáčení. Ledařská 433/9, Praha 4. www.starstudio.cz

Chcete být modelkou?

Je vám mezi 13 a 19 lety a toužíte si vyzkoušet kariéru modelky? Přijďte na casting a získejte šanci na exkluzivní zastoupení agenturou Czechoslovak Models, která vás může dostat i na světová mola! Najděte si své město a svůj termín a zkuste to!

  • 22. 9. HRADEC KRÁLOVÉ - Aupark · 15 hodin -
  • 26. 9. KARLOVY VARY - OC Fontána · 15 hodin -
  • 5. 10. ÚSTÍ NAD LABEM - Forum · 15 hodin -
  • 11. 10. OSTRAVA - Forum Nová Karolina · 15 hodin -
  • 12. 10. OLOMOUC - Galerie Šantovka · 15 hodin -
  • 13. 10. BRNO - Olympia · 15 hodin -
  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin -
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin -

Více informací se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

Staňte se Tváří Proženy.cz 2017

Chtěla byste si také vyzkoušet, jaké je to být modelkou, ale nesplňujete parametry podobných soutěží? Chystáme naši vlastní soutěž – Tvář Proženy.cz 2017. Bude určena všem ženám, kterým je více než 20 let, jsou fotogenické, baví je móda, chtějí něco zažít a podívat se do zákulisí módního světa. Brzy vyhlásíme, kam můžete posílat svoje fotografie, takže máte ještě čas vybrat tu nejhezčí. Podmínky jsou jasné: věk 20+, trvalý pobyt v ČR, měla byste mít hezkou pleť, zdravé vlasy a souměrnou postavu. Vítězka si vyzkouší, jaká je práce opravdové modelky, a čekají na ni i další milá překvapení.

Používáte při líčení houbičky, nebo dáváte přednost štětcům?

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz a agentury Czechoslovak Models -

Načítám