Hlavní obsah

Téma týdne: Vaše tajné místo na milování

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zahrajte si na mořskou víluFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Téma týdne: Vaše tajné místo na milováni. Teplota šplhá závratným tempem nahoru, což znamená, že je nejvyšší čas vyzkoušet, co „vydrží" české meze, lesy a háje. Téma tohoto týdne je: Tajné místo pro milování! Které je to vaše? Staňte se redaktorkou a získejte honorář 500 korun.

Článek

Touha po oživení partnerského sexu nás často žene do situací, na které bychom za normálních okolností ani nepomyslely. Vybočit z každodenních rituálů, vyzkoušet nepoznané nebo jen neplánovaně spočinout - to jsou jen některé z celé řady důvodů, proč se na ta „šílená" nebo spíš „šíleně úžasná" místa vydáváme či toužíme vydat.

Já si s oblibou představuji něžné laškování pod stolem v restauraci, milování za deště večer na Kampě, nečekané přepadení v kanceláři a jiná více či méně lákavá místa, která rozhodně nebyla a nejsou předurčena vášnivému splynutí dvou těl. Co takhle žhavá rychlovka ve zkušební kabince, adrenalinová vzpruha na úpatí ledovce, večerní zastávka v telefonní budce (těch už mnoho není, tak si pospěšte), lechtivé něžnosti ve vlaku, kulturně-společenská vložka v kině nebo romantická lovestory na pláži?

Zakázané ovoce nejlíp chutná

Co je na těch „fascinujících" místech tak lákavého? Každému, co jeho jest - někdo touží po změně, jiný po adrenalinovém vzrušení, že ho kdokoli může při intimní chvíli přistihnout, a někdo neplánuje a třeba ani netuší, že se to stane, jen dá volný průchod svým momentálním touhám. Často se pak tyhle zážitky spojené s emocemi, zvláštními pocity a mnohdy i humornými historkami stávají vděčným tématem dámských jízd nebo pánských mejdanů.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Využijte hezkého počasí a vyražte do lesaFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Pozor na překvapivé konce

Říká se, že každá sranda něco stojí! I v tomhle případě mohou nastat nečekané události a každé místo má svá úskalí. Kamarádova přítelkyně při náhlém vzplanutí v autě podpatkem roztrhla luxusní kožené čalounění. Toho to špásování přišlo draho. Plážový písek taky není nic moc, když zaleze, kam nemá, a pak nezbývá než konstatování: Jde to, ale dře to! V kabinkách obchodních domů se obvykle zapomíná v zápalu vášně na kamery. Ideální podmínky na to, abyste se stala přes noc lvicí free porno serverů...

Ach ta realita

I já si některé ze svých představ splnila. Nelituji, i když realita byla často jiná, než jsem si vybájila. Někdy lepší, někdy horší, ale o to tady nejde! Z vlastní zkušenosti vím, že ani tak nezáleží na místě jako na partnerovi. Když se nebude kdokoli z vás cítit dobře, skončí i ta nejžhavější fantazie na bodě mrazu. A než vynucený trapas, raději zůstaňte u věčného snění.

Máte i vy nějaký tajný tip? Úžasné místo, které můžete doporučit? Humornou historku s neuvěřitelnou zápletkou? Fabulujete v představách, které vás lákají k realizaci? Rozhodně si své fantazie, originální story, humorné zápletky a nebo názory nenechávejte pro sebe a napište nám je na info@prozeny.cz. Příběhy tradičně uveřejníme na našem serveru a tři vybrané ohodnotíme honorářem 500 korun.

Že patříte na opačnou stranu barikády, která sex na takových místech odmítá nebo dokonce odsuzuje s tím, že intimnosti dvou lidí patří pouze za dveře ložnice? Nevadí, jistě k tomu máte pádný důvod. Nebojte se ho sdělit ostatním. U nás mají šanci všichni.

Reklama

Související témata:

Načítám