Hlavní obsah

Noste šperky, které milují celebrity

Reklama

Abyste doladila svůj outfit k dokonalosti, chce to perfektní šperk. S náramky Wrap přišly celebrity jako Miley Cyrus nebo Blake Lively – a rázem z nich byl hit. Zamilujte si je i vy!

Článek

Náramky Wrap patří bezesporu k nejprodávanějším šperkům vůbec. To proto, že Troli Wrap mají všechny vlastnosti fashion šperků, jsou koženkové, proto jsou vhodné pro osoby s citlivostí na kovy, jsou barevné, proto je velmi dobře sladíte prakticky k čemukoli, co si oblečete, jsou zdobené krystaly a jsou prostě nádherné.

Troli šperky nestojí majlant, a navíc skvěle vypadají

Troli šperky za hubičku

Máte ráda výjimečně krásné šperky, ale nechcete za ně utrácet horentní sumy? Pokud ano, pak jsou pro vás Troli šperky to pravé ořechové. Značka Troli není na trhu dlouho, ale už si našla své místo mezi těmi zaběhnutými. Všechny šperky jsou krásné, ale jejich největší předností je právě velmi nízká cena, která je v kombinaci s dokonalým vzhledem, a hlavně kvalitou prostě nepřekonatelná.

Fashion náramky s dopravou ZDARMA od 282 Kč

Trendy náramky Troli Wrap si můžete pořídit ve všech možných barvách a v několika provedeních co do kombinací různých velikostí krystalů, korálků a dalších zdobných prvků. Oblíbené jsou kromě klasických náramků se zapínáním na patent také korálkové wrapy, které se zapínají provlečením knoflíku. S obojím si hravě poradíte sama bez pomoci druhé osoby. Nyní si můžete na Šperky.cz vybrat náramky Troli Wrap od 282 Kč, a dokonce s dopravou ZDARMA.

Nakupujte Troli Wrap na Sperky.cz s dopravou ZDARMA

Na ples, do tanečních i na jednání

Velkou výhodou Troli náramků je jejich snadná kombinovatelnost s dalšími doplňky. Zvolte Troli náramek Wrap Black Moon, který je na černém podkladě zdobený černými, šedými a čirými krystaly, a snadno jím můžete doplnit byznys outfit, ale vyrazit s ním i na party nebo na ples. Troli náramky jsou oblíbeným doplňkem také do tanečních. Sáhněte po pestrobarevném ke konzervativnějšímu outfitu nebo po jednobarevném k barevnému outfitu, a rázem povýšíte běžné oblečení na módní kreaci ve stylu hvězd.

Troli Wrap náramek jednoduše omotáte kolem ruky a zapnete patentem

Omotejte si jich víc a buďte za hvězdu

Abyste dostala z každého náramku maximum možných kombinací, pořiďte si ideálně dva nebo tři a kombinujte je mezi sebou, proplétejte je nebo je jednoduše zapněte za sebe. Fantazii se meze nekladou a Troli náramky Wrap jsou pro hraní si s doplňky jako stvořené. Výsledné variace vám bude každý závidět a váš náramek upravený podle vlastního nápadu na nikom jiném neuvidíte. Buďte originální, buďte WRAP!

Namotejte dva Wrap náramky za sebe a získejte úplně nový, originální doplněk

Reklama

Související témata:

Načítám