Hlavní obsah

O čem sní muži? 5 věcí, které by v posteli chtěli zažívat!

Foto: kiuikso, Shutterstock.com

Foto: kiuikso, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste si někdy položili otázku, co můžete udělat pro to, aby byl váš muž v posteli šťastný? V podstatě mu stačí málo. Začnete vzrušovat všechny jeho smysly a dopřejete mu těchto pět věcí?

Článek

Vyhlášený indický sexuolog P. K. Gupta, který se může pochlubit patnáctiletou praxí v oboru, zastává názor, že by se v partnerském a sexuálním vztahu měly věci uchovávat zajímavé. To znamená lákavé. „Zdravý vztah je ekvivalentem spokojeného sexuálního života. Je proto důležité, abyste si v posteli i mimo ni vycházeli vstříc,“ radí sexuolog prostřednictvím portálu Lybrate s tím, že co se týče ložnice, tak existuje pět zásadních věcí, kvůli kterým všichni muži doslova blázní. Tady jsou!

1. Chlípná slovíčka

Podle výše zmíněného odborníka se přisprostlá slovíčka dají považovat za hru, která muže pohání kupředu. „Je snadné posílit své sexuální zážitky tím, že se svým partnerem začnete sdílet své nejhlubší a nejdivočejší fantazie,“ radí P. K. Gupta. Tak milence instruujte, říkejte mu, co by měl s vámi dělat a jak. A taky se mu svěřte s tím, o čem se vám v noci zdálo. Akorát pozor, opatrnosti není nikdy nazbyt v případě, kdy se do vašich chlípných slovíček přimotá cizí muž.

Někteří odborníci, včetně českého sexuálního psychiatra Petra Weisse, se domnívají, že není vhodné muži šeptat o tom, že by se vám teď a tady líbil někdo další s penisem. Málokterý totiž unese představu, že on sám není pro svou ženu tím jediným….

Foto: Africa Studio, Shutterstock.com

I muži chtějí být sváděni, tak jim to občas dopřejteFoto: Africa Studio, Shutterstock.com

2. Aktivita při předehře

P. K. Gupta tvrdí, že muži obecně neočekávají, že se žena ujme iniciativy – třeba že začne svému milenci sundávat oblečení a líbat jej přitom na krku. Proto je tohle náhlé ženské chování tak moc vzrušuje. Ostatně, jsou inspirováni pornem. Vždyť velká většina scének se odehrává tak, že „najednou“ je sekretářce horko, a tak si sundá oblečení – respektive vyjede po svém šéfovi. Pánové pak v reálu sní o tom samém. Touží být v roli „oběti“! Proto pokud se ujmete iniciativy, váš partner nebude jen překvapen, on se radostí zblázní.

3. Ochota experimentovat

„Každý pár má normální pohlavní styk. Ale když se k němu přidá nějaké to dobrodružství, sexuální život jako takový se oprošťuje od monotónnosti. Tak se netočte zády k poutům, šátkům, zajímavým sexuálním pozicím nebo pro vás exotickým místům,“ ještě doporučuje indický sexuolog. Tak co, už jste někdy slyšeli o poloze „tlučení na hrnec“, „vídeňské ústřici“ nebo „lotosové pozici“? Jestli ne, obstarejte si Kámasútru.

4. Pozitivní přístup k felaci

To, že muži doslova zbožňují orální sex, se dávno ví. Jedná se o jednu z nejsmyslnějších technik, bez které si život ani nedokážou představit. Akorát je tu jedna věc, která průměrné orální mistryně odlišuje od těch nejlepších.

Když si dáte práci a začnete hledat pozice, které dobře fungují a navíc poskytují pohodlí vám oběma, zařadíte se do top kolonky. Ukážete totiž, že máte zájem vycházet milenci vstříc a objevovat s ním nové věci. Pokud se rozhodnete „objevovat“ až do konce, věřte, že neztloustnete. Průměrně objemný ejakulát obsahuje 150 kilojoulů.

5. Masáž prostaty

„Masáž prostaty může znamenat neskutečný orgasmus, který je hluboký, intenzivní a nesmírně silný. Proto mnoho mužů tuto formu stimulace přímo vyžaduje. Patří-li ten váš mezi ně, a vy s touto technikou nemáte problém, vyhovte mu. Brzy pochopíte, jak je oblast kolem řitního otvoru citlivá,“ uzavírá sexuolog P. K. Gupta. A malá navigace na závěr: prst zasuňte do konečníku, zatlačte směrem k břichu a masírujte místo v hloubce 3 až 6 centimetrů.

A čím svého milence uvádíte do varu právě vy?

Reklama

Načítám