Hlavní obsah

Obklad zárubně podtrhne krásu dveří

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nové a elegantní interiérové dveře bohužel ve starých oprýskaných zárubních parádu nedělají. Chytrou odpovědí je obklad ocelové zárubně.

Článek

Speciálním obkladem ocelové zárubně lze bez nutnosti bourání a dalších stavebních prací bez problémů zakrýt stávající nevzhledné kovové zárubně, a následně je osadit dveřmi ve shodném designu. Půvab řešení tkví v tom, že se po odstranění pantů obložka montuje pomocí montážní pěny přímo na starou ocelovou zárubeň. Postupuje se bez bourání, bez špíny a prachu.

Obklad ocelové zárubně přitom není nějakým nouzovým postupem. Naopak, poskytuje stejnou svobodu volby designu dveří jako u klasických zárubní. Společnost SOLODOOR nabízí obklady prakticky kterékoli ze svých 16 modelových řad s několika desítkami možností kombinací povrchové úpravy a barevného dekoru. Nezanedbatelnou výhodou rovněž je, že instalace OOZ je díky absenci bourání levnější než klasická obložka.

Díky konfigurátoru lze nové dveře vybírat a ladit do posledních detailů prostřednictvím počítače

Standardní obklad ocelové zárubně ale nelze použít na všechny typy zárubní, zejména ne na úzké zárubně v betonových příčkách panelových bytů. Společnost SOLODOOR nyní přichází na trh se zcela novým typem obkladu ocelové zárubně, který dovoluje rekonstruovat i problematické, především panelákové zárubně.

Rychlé montáži obkladu ocelové zárubně může předcházet i stejně rychlý a pohodlný výběr modelu dveří a zárubní. Stačí k tomu počítač s připojením k internetu. Společnost SOLODOOR totiž vyvinula takzvaný konfigurátor, který na adrese www.solodoor.cz umožňuje sestavu dveří a zárubní ladit do nejmenších detailů, přičemž se vše promítá do velmi kvalitní vizualizace přímo na obrazovce. Konfigurátor dovoluje vybírat modely dveří, volit různé povrchy, typ prosklení, nejrůznější doplňky a technické podrobnosti (rozměr dveří, pravé nebo levé dveře). Při každé změně parametrů se zároveň okamžitě zobrazí i informace o aktuální ceně. Zvolenou sestavu pak stačí jen vytisknout a zajít s ní k nejbližšímu prodejci SOLODOOR nebo objednat dveře a zárubně přímo elektronicky. To vše stále za výhodné ceny roku 2010!

Prosklení dveří je nejen efektní, ale i praktické, protože přináší do místnosti více světla. Konfigurátor SOLODOOR také umožňuje posoudit kombinaci dveří s různými dekory skla

Až si zvolíte ty pravé dveře, pamatujte, že SOLODOOR nabízí vždy ještě něco navíc. Pokud v září a říjnu koupíte výrobky SOLODOOR, můžete navíc zdarma získat jako odměnu dárkový kupon na špičkovou elektroniku z nabídky obchodů Euronics v hodnotě až 10 000 korun! Podrobnosti na www.solodoor.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám