Hlavní obsah

Odměna 5000 Kč za váš vkus

Reklama

Ráda si prohlížíte fotografie krásných modelů spodního prádla a plavek? Co kdyby vás za to někdo odměnil až 5000 Kč? Vyzkoušejte soutěž k MDŽ o nejhezčí zboží z RÁJE PRÁDLA, a vyhrajte!

Článek

Pozor, ve hře je nákup v hodnotě 5000 Kč a mnoho dalších hodnotných cen! Soutěž pořádaná na sociální síti Facebook je zaměřena na výběr nejhezčího zboží na e-shopu RÁJ PRÁDLA. Chcete-li vyhrát hodnotné ceny, stačí ukázat váš dobrý vkus, vybrat zboží, které se vám nejvíce líbí, a získat pro vybrané zboží co možná nejvíce hlasů.

Odměnou vám může být nákup zboží v hodně 5000 Kč, 2500 Kč nebo 1000 Kč, přičemž účast v soutěži vás nebude stát ani korunu. Navíc si při soutěžení budete moci prohlédnout mnoho krásných produktů z oblasti spodního prádla, plavek a dalšího oblečení.

Soutěž probíhá do nedělní půlnoci (10. 3. 2013), tak neváhejte a zapojte se do soutěže co nejdříve, ať máte větší šanci na výhru.

Zboží, jehož obrázek přihlásíte do soutěže, můžete vybírat z téměř 5000 produktů

Jak se zúčastnit?

Účast v soutěži je velmi jednoduchá a stačí vám k ní základní znalost počítače a profil na sociální síti Facebook. Následně se stačí už jen stát fanouškem Facebook stránky RÁJE PRÁDLA, na www.rajpradla.cz si vybrat zboží, které se vám nejvíce líbí, a obrázek tohoto zboží odeslat do probíhající soutěže.

Vítězem se stane obrázek, který získá nejvíce hlasů. Abyste zvýšili své šance na výhru, můžete oslovit své známé a přátele, aby hlasovali právě pro váš obrázek. Pro váš obrázek mohou hlasovat každý den znovu, a proto vás mohou podpořit více než jen jednou.

O co se hraje?

Výhry, které na vás v této soutěži čekají, jsou skutečně velmi lákavé. Výherce získá možnost nákupu na www.rajpradla.cz v hodnotě 5000 Kč. Soutěžící na pomyslné stříbrné příčce si může vybrat zboží v hodnotě 2500 Kč a třetí pozice je oceněna nákupem v hodnotě 1000 Kč.

Ani soutěžící umístění na dalších pozicích nevyjdou ze soutěže naprázdno. 4.–15. cenou v soutěži je sleva ve výši 250 Kč na nákup jakéhokoli zboží na RÁJI PRÁDLA. Všechny ostatní účastnice soutěže, jejichž fotka získá alespoň 20 hlasů, budou oceněny slevovým kuponem v hodnotě 200 Kč.

Vyhrajte některou z cen a vychutnejte si nákup zdarma

Návod na soutěž

Ráda byste se soutěže zúčastnila, ale máte obavy, že nebude vědět, jak se správně zapojit, aby vaše šance na výhru byly co nejvyšší? Nemusíte mít strach. RÁJ PRÁDLA připravil podrobný návod, ve kterém se dočtete nejen to, jak se do soutěže zapojit, ale také tipy na získání co nejvyššího počtu hlasů.

Pokud vás soutěž zaujala, rády soutěžíte a toužíte po výhře, není nic jednoduššího než se do ní zapojit na Facebooku www.facebook.com/rajpradla.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám