Hlavní obsah

Odpočítejte nový rok stylově. Na krásných hodinách!

Foto: kika

Dokážeme vám, že i k vám domů se hodí nové nástěnné hodiny!Foto: kika

Reklama

Abyste se dokázali v novém roce lépe zorientovat, pořiďte si do domácnosti nové hodiny! Nemůžete si vybrat sami? S námi to zvládnete!

Článek

S příchodem mobilů jsme si odvykli spoléhat se nejen na náramkové hodinky, ale na hodiny vůbec. A to je škoda, protože mnohé jejich nástěnné či stolní typy můžou sehrát roli zajímavého interiérového doplňku.

1. Tip pro studenty

Jasně a moderně – design hodin Clock je jako stvořený do studentských pokojů. Moderní nástěnné hodiny jsou vyrobené z plastu a na stěně zaberou 49 x 12,7 cm (hloubka je 4,5 cm).

Foto: kika nábytek

Tyto moderní hodiny pořídíte za 549 KčFoto: kika nábytek

2. Pro majitelé mazlíčků

Hodiny by měly stát, a přitom jít. Pohyb je u tohoto modelu zajištěný bateriemi a s nadsázkou řešeno i packou, která funguje jako kyvadlo, a pro zábavu se pohybuje také kočičí ocásek. Hodí se na stolek či skřínku (19,5 x 7,5 x 13 cm).

Foto: blancheporte

Jsou z pryskyřice a stojí 469 KčFoto: blancheporte

3. Ekologické provedení

Stylový budík s knírkem z recyklovaného kartonu se díky neotřelému nápadu designérů Vojtěcha Beránka a Michala Kopeckého stane středem pozornosti každé domácnosti. Jeho jedinečnost dotváří ruční výroba. Budík je vybavený quartzovým strojkem na baterii.

Foto: kartoons

Kartonový budík o rozměrech 10 x 13 x 4 cm koupíte za 550 KčFoto: kartoons

4. Každý den jiné?

Nástěnné hodiny Smycke z plastu se skládají z 28 různě barevných dílků, jejichž poskládáním si sami zvolíte výsledný tvar. A až se vám přestane líbit, zase ho změníte.

Foto: ikea

Tyhle hodiny vás budou bavit. Za 399 Kč!Foto: ikea

5. Stylové

Stolní hodiny z vitrážového skla (20 x 32 cm) značky Clayre & Eef krásně oživí stylově zařízený interiér.

Foto: almara-shop

Tento stylový kousek pořídíte za 1973 KčFoto: almara-shop

6. Pro všechny generace

Nástěnné hodiny s římskými číslicemi pocházejí od Casa di Caesar, která dováží do Evropy zajímavé bytové doplňky z celého světa. „Reprezentují čistý styl, který je typický pro francouzské interiéry – to znamená světlé barvy, ale není to nuda. Vždycky vás překvapí drobný detail, jako je typ patiny a podobně. Jde o ideální doplněk odvážnějších bytových kreací,“ podotýká Monika White z Le Patio.

Foto: Le Patio

Zajímavý kousek za 1900 KčFoto: Le Patio

7. Elegantní

Vhodný výběr bytových doplňků dokáže oživit i ten nejjednodušší a stroze zařízený interiér. Pomůžou například stolní dekorativní hodiny o rozměrech 25 x 35 cm, vyrobené z ušlechtilé oceli

Foto: Auš Interiér

Byt oživí! Za 2750 KčFoto: Auš Interiér

8. Originální

Výtvarnice Petra Šafářová vytvořila nové designové kolekce, tentokrát však nejde o nábytek, ale o hodiny. Nám se zalíbil model z řady Black & White, vyrobený z kameniny a mosazu s glazurou. Každý kus je ruční práce, a navíc si můžete vybrat nejen velikost, a případně i styl dekoru, ale také hodinářské provedení: quartz, mechanický strojek či hodiny bicí.

Foto: petra šafářová

Tyto hodiny o rozměrech 25 x 25 cm koupíte za 9600 KčFoto: petra šafářová

9. Se skrýší na klíče

Za těmito nostalgickými hodinami s quartzovým strojkem se ukrývají věšáčky, ve které budou všechny vaše klíče vždy na dosah ruky, a přitom schované (rozměry 26 x 19 x 6 cm).

Foto: magnet3pagen

Jsou praktické a stojí 275 KčFoto: magnet3pagen

10. Pro milovníky zvířat

Obrázky zvířat místo ciferníku? Proč ne? Ovšem tyto nástěnné hodiny na baterie o průměru 25 cm jsou originální hned dvojnásobně – na každou celou hodinu vás bude upozorňovat zvuk jiného zvířete.

Foto: decodoma

Plastové a se zvířátky? Ty musíte mít - za 229 Kč!Foto: decodoma

11. Pro vaše nejmenší

Hravé nástěnné hodiny různých tvarů, jež se inspirovaly v živočišné říši, zpestří každý dětský pokoj. Tyhle modely designéra Goerge Nelsona jsou skutečně sázkou na jistotu, protože se s úspěchem prodávají už od roku 1950.

Foto: designbuy

Dětský pokoj vyzdobí za 2917 KčFoto: designbuy

12. (Téměř) vlastní tvorba

Máte doma starší nástěnné hodiny, které byste rádi oživili? Zkuste to se samolepkou Mortorp, která z obyčejných hodin vytvoří originální stojací.

Foto: ikea

Samolepka vás přijde na 199 KčFoto: ikea

13. Kyvadlové

Jako vzpomínka na prarodiče vám poslouží sloupkové hodiny s jemným květinovým motivem a kyvadlem, které jsou zavěšené v uzavřené skříňce (40,5 x 22 x 7 cm).

Foto: decodoma

Klasika, ale z plastu stojí jen 299 KčFoto: decodoma

14. Vyberte si barvu

Výrobce Ambra představuje model stolních hodin do moderních interiérů Small Time, na výběr máte ze tří barev. Hodiny jsou velké 23 x 25 x 8 cm.

Foto: krásný domov

Každou z barev seženete za 1095 KčFoto: krásný domov

15. Police, které znají přesný čas

Dekorativní kousek nábytku Audrey, do kterého se vejdou lecjaké drobnosti (5 polic) i věci, z nichž nechcete denně utírat prach (zásuvka), je doplněný i hodinami. Stojan je vysoký 192 cm, široký 56 cm a jeho hloubka je 22 cm.

Foto: kika nábytek

Vyrobeno z jedle v kombinaci s MDF, stojí 5990 KčFoto: kika nábytek

A co vy, jaký styl hodin se vám líbí? Spoléháte se na novinky, nebo spíš sázíte na staré pendlovky po dědečkovi? Dejte to vědět nám i ostatním čtenářům!

Reklama

Související témata:

Načítám