Hlavní obsah

Okna čistá bez námahy: Víme, jak na to!

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Robotické čističe oken vám ušetří spoustu námahy a časuFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

Milujete výhled z vašeho okna? Ruční mytí oken je ale dřina a výsledek přitom vydrží jen pár dní. Jak si s tím poradit lépe?

Článek

Zkuste to tentokrát jinak. Robotický čistič oken se postará o lesk skleněných ploch za vás. Bez námahy a šmouh. Robotický čistič oken a skel Hobot 198 umyje skleněnou plochu o šířce až 6 m. Čisticí kroužky s velkými utěrkami jsou vyvinuty tak, aby vyčistily sklo i podél hran. Díky vysokým otáčkám je čištění velmi účinné. Využijete ho v celé domácnosti. Vyleští zrcadla, sprchovou zástěnu i keramický obklad v koupelně nebo kuchyni.

Foto: ROBOT WORLD s.r.o.

Robotický čistič oken HOBOT 198 využijete také v koupelně na obklady a sprchovou zástěnuFoto: ROBOT WORLD s.r.o.

Jak robotický čistič skel funguje?

Pomocí rozprašovače naneste vodu, případně váš oblíbený čisticí prostředek, přímo na sklo nebo na utěrku na robotovi. Hobota přiložte ke skleněné ploše a zapněte. Výkonný přisávací motor zajistí, že ze skla nespadne. Napájen je přímo z elektrické sítě, takže se nemusíte bát, že by mu při práci došly baterky. Pro případ náhlého výpadku elektrického proudu má i záložní zdroj.

Dvě velké utěrky z kvalitního mikrovlákna zajišťují perfektní lesk. Robot jezdí po skle díky střídavému otáčení přisátých kroužků s utěrkami. Součástí balení je několik sad utěrek, které měníte dle potřeby a po použití je jednoduše vyperete v pračce. Pohyb po skle kontroluje pokročilý navigační systém Al-Technology 3.0, GYRO senzor a laserové senzory.

Tohoto skvělého pomocníka objednávejte na roboticky-vysavac.cz za výhodnou cenu a neplaťte za dopravu. Tento e-shop s více než 20letou historií je špičkou v oblasti domácích robotů. 

Reklama

Načítám