Hlavní obsah
Foto: Španělské olivy

Foto: Španělské olivy

Vyzkoušejte s námi tip na olivový salát, který nezabere víc než 10 minut a který vaše olivové pohoštění udělá výjimečným.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 150 g oliv černých
  • 100 g uzené tresky
    4
  • 8 ks sušených rajčat
  • 1 hrst pražených solených arašídů
    5
  • 1 lžička čerstvého tymiánu
  • 1 lžička hořčice
    10
  • 1 lžička medu
  • 1 lžíce olivového oleje
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Uzenou tresku a sušená rajčata nakrájejte na kousky.

02.

Hořčici, med a asi lžíci olivového oleje prošlehejte s lístečky tymiánu a se vzniklým dresinkem smíchejte olivy i všechny zbývající ingredience. Hotovo!

Zachutnala vám kombinace ryby s olivami? Připravte si k večeři tresku s rajčaty, olivami a rozmarýnem.

Související témata:

Načítám