Hlavní obsah
Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Rychlá a výtečná večeře jako z italské restaurace. Vyzkoušejte omáčku s italským salámem a rajčaty a nebudete litovat.

10 min.
Příprava
22 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 lžíce červeného pesta
  • 200 g pikantního salámu
  • 1 ks červené cibule
  • 1 hrst cherry rajčat
  • 1 hrst čerstvé rukoly
  • 3 lžíce černých oliv
  • 500 g těstovin
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Cibuli nakrájejte najemno a na oleji ji zpěňte. Přidejte na plátky pokrájený salám, čtvrtky rajčátek, půlky oliv a pesto. Směs nechte prohřát asi 10 minut, potom do ní jen rychle vmíchejte uvařené těstoviny a opláchnutou rukolu. Nakonec vše dolaďte solí a pepřem. Jednoduché, ale dobré!

Související témata:

Načítám