Hlavní obsah

Oslabená imunita? Zkuste bylinné sirupy!

Reklama

Receptů na posílení imunity je celá řada. Proč zrovna bylinné sirupy? Výhodou bylinek je, že chutnají i pomáhají. Kašel, chrapot, škrábání v krku – s tím vším si dokážou poradit.

Článek

Zima je pro nás obdobím, kdy se zavíráme do svých obydlí před chladným počasím a snažíme se uniknout všemožným virům a nemocem. Zahrádky jsou sice v hlubokém zimním spánku, ale pokud jde o bylinky, stále častěji tvoří neodmyslitelnou součást našeho života.

Které si vybrat a kde je v zimě vzít?

Šalvěj

Šalvěj má léčivé a hojivé účinky. Jako bylina je vhodná pro zklidnění kašle, rýmy, snižuje pocení a napomáhá trávení. MaxiVita přináší na trh bylinný sirup na posílení imunity. Bylinné extrakty obsažené v tomto sirupu podporují přirozenou obranyschopnost organismu, zejména v období chřipek a nachlazení. Bylinky jsou navíc obohaceny o vitaminy C, E a vitaminy skupiny B. Sirup obsahuje 10 vitaminů a bylinných extraktů.

Tymián

Jako léčivá rostlina pomáhá při příznacích nachlazení a zánětů průdušek. Zde můžete sáhnout také po sirupu, který díky své konzistenci zklidní a pomůže. Bylinný sirup MaxiVita Průduškový působí příznivě na dýchací cesty a napomáhá při rekonvalescenci. Chrání sliznici, snižuje její dráždivost a ulehčuje vykašlávání.

Echinacea

Používá se k prevenci infekčních onemocnění, chřipky, angíny, zánětu dutin, chronických zánětů močového měchýře, ženských pohlavních orgánů, prostaty a při sklonech k hnisání. K úlevě při prochlazení močových cest je na trhu novinka – sirup MaxiVita Brusinka– obsahuje bylinné extrakty z brusinky, echinacey a vitamin C. Jak je známo, brusinka příznivě působí na močové cesty.

Meduňka

V domácí bylinkové zahrádce by neměla chybět meduňka. Pití meduňkového čaje s medem posílí člověka na duchu i na těle a umožní kvalitní spánek. Na trhu je k dostání například Sirup MaxiVita Klidný spánek – obsahuje přírodní extrakty z meduňky, mateřídoušky, třezalky, kozlíku, tedy z bylin, v lidovém léčitelství používaných k celkovému zklidnění organismu. Podporují psychickou pohodu a dokážou navodit harmonii důležitou při usínání. Sirup je navíc obohacen o nepostradatelný antioxidant vitamin C.

Řadu doplňuje bylinný sirup MaxiVita NaKašel. Neméně účinný a velice oblíbený u maminek s malými dětmi je bylinný sirup MaxiVita Kašlík, který mohou užívat děti již od 1 roku! Pomáhá uvolňovat hlen tvořený v dýchacích cestách a usnadňuje vykašlávání. Zklidňuje podrážděnou sliznici dýchacích cest, a zmírňuje tak dráždění ke kašli.

Bylinky pomáhají ať už čerstvé, sušené, tak i ve formě bylinných sirupů

Kopřiva

Tato bylina se vyznačuje vysokým obsahem železa. MaxiVita sirup Železo + kopřiva je určen těm, kteří trpí nedostatkem červených krvinek a krevního barviva. To zajišťuje okysličení organismu, a tím i jeho odolnost a výkonnost. Sirupová forma železa výborně chutná a ve spojení s kopřivou tvoří unikátní výrobek na trhu.

Všechny sirupy jsou k dostání ve vašich oblíbených marketech a drogeriích nebo na www.nasevitaminy.cz. Doporučená prodejní cena za 200 ml je 65 Kč.

Reklama

Související témata:

Načítám