Hlavní obsah

Pánské spodní prádlo, kterému se nepřestanete smát!

Foto: Thinkstock

Až vás přestane vzrušovat jen to, že se na něj podíváte, začnete hledat něco pro erotické zpestření. A v tu chvíli pozor, tato snaha vás může přivést až na práh opravdového pekla! :-)Foto: Thinkstock

Reklama

Myslíte, že o pánském spodním prádle víte všechno? Kousky, které vám dnes ukážeme, vás přesvědčí o opaku. Jsou určené primárně k milování, jenže… Jeden pohled stačí a nepřestanete se smát!

Článek

Tak jo, uznáváme, návrháři mají nejspíš hodně práce s vymýšlením nových a nových konceptů na pánské slipy, boxerky a vůbec všechny pánské spodky. Musí být těžké držet krok s dobou, požadavky klientů i trendy. A je to tak náročné, že některé z nich podezříváme z pití alkoholu v pracovní době. Jak si jinak vysvětlit některé kousky, které se pro sex prodávají na internetu? Řekněte samy, dámy, jestli byste se s takhle oblečeným milencem dokázaly pomilovat!?

Spodky s větráním

Stojí sedm stovek a na zadní části víc odhalují, než skrývají. Tak trochu působí jako účinné větrání při plynatosti a jejich vzhled nezachrání ani to, že model má celkem slušný zadek. Jenže co váš Pepin? Vypadalo by to na něm stejně? Co by tomu vůbec řekl, kdyby něco takového dostal jako dárek ke dni svatého Valentýna? Zkusmo se ho zeptejte a nejvtipnější a osobité reakce zapište do diskuse pod článek!

Foto: Freshpair.com

Foto: Freshpair.com

Cože? Had?

Zvířecí říše je na poli pánského spodního prádla hojně zastoupená. Po kachničkách, slůňátkách, a dokonce i potisku legendární kočičky Hello Kitty na trh přišlo něco mnohem horšího. Zvednout muži sebevědomí řečičkami, že vlastní anakondu, a svá slova podpořit darováním titěrných tang s hadí hlavou, nejspíš bude patřit k oblíbeným fórkům u příležitosti apríla. V jiný den to ale nezkoušejte!

Foto: 3wishes.com

Foto: 3wishes.com

Ukaž mi zobák!

Víte, že tak zvané G-String mohou mít kohoutí hlavu a vydávat efektní zvuky? Prodejce uvádí, že takový šprým je vhodný pro každou příležitost. Tak jedno je jisté. Když mu z kalhot vypadne opeřenec, na ten večer už nikdy nezapomenete, ani když se dozvíte, že celá sranda stojí v přepočtu 260 korun. A může být i hůř! Z čeho dalšího se dá jen stěží vzpamatovat?

Foto: abcunderwear.com

Foto: abcunderwear.com

Krajka vítězí!

Krajka, to je hojně využívaný materiál v dámské konfekci. A poslední dobou i v té pánské. Nevěříte? Candyman Lace Suspenzor, jak se tenhle kousek nazývá, je určen pro pikantní vzhled, kdykoli se muž bude chtít cítit sexy. Aspoň to stojí v popisu u obrázku prodejce. Vybírat můžete z černé, zelené a oranžové barvy, nicméně poslední jmenovaná nás osobně absolutně dostala do kolen. Obětujete 460 korun, nebo jste radši pro boxerky?

Foto: 3wishes.com

Foto: 3wishes.com

(Ne)stylové nohavičky

Ano, i boxerky mohou být krajkové. Přes zahraniční obchod vyjdou na osm stovek s tím, že na zadní části se opět šetřilo s materiálem, takže ta slouží nejen k lačným pohledům dam, nýbrž i k odvětrávání zapáchajících a zabijáckých krakenů jejich nositele. Nebo se vám konkrétně tenhle modýlek doopravdy zdá sexy?

Foto: 3wishes.com

Foto: 3wishes.com

Pomoc, hoří!

Pokud si po prohlédnutí fotogalerie říkáte, že to nejhorší, co je ve světě pánského erotického prádla k vidění, už máte za sebou, musíme vás zklamat. Nadýchněte se a představte si, že si s vaším milým zpestříte večerní laškování hrou na hasiče a krásku v nesnázích. Jaký by asi měl mít kostým, co myslíte?

Líbil by se vám třeba takový, který se jmenuje Fireman Boxer, jehož součástí je hadice umístěná na citlivém místě mužského těla, ke kterému se normálně přibližujete s nadšením? Jen se podívejte, tahle hadice dokáže pořádně vylekat! A za 47 dolarů, tedy v přepočtu 940 korun, dvojnásob. Radši pošlete toho svého třeba ke kadeřníkovi. To je lepší investice, vždyť do apríla je ještě daleko…

Foto: 3wishes.com

Foto: 3wishes.com

A který model se líbí vám? Co koupíte svému partnerovi jako dárek?

Reklama

Načítám