Hlavní obsah

Pánský styl je v kurzu: Přidejte do šatníku sako, svetr nebo rovnou kšandy!

Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblek, kostkované sako, o dvě čísla větší svetr nebo kšandy. V obchodech teď můžete snadno nabýt dojmu, že jste zabloudily do pánského oddělení. Ve správné kombinaci ale vypadají kousky, inspirované šatníky našich protějšků, neuvěřitelně stylově.

Článek

Co dodat – kontrasty zkrátka fungují! Jestli se chcete pustit do podzimního pánského trendu, pozorně si prohlédněte sestavy, které pro vás vytvořila stylistka Mariya Patrovská. Onen mužský element se totiž vyplatí vhodně vyvážit.

Inspirujte se střihem kalhot

Vsadíme se, že většina z vás má alespoň jedny v šatníku – kalhoty se sámky nebo puky patří mezi kousky, které my ženy přejímáme nejčastěji. A vůbec nemusí jít jen o tmavé, tlumené barvy. Kalhoty můžete navíc doplnit vtipnou (a ideálně i zakasanou) košilí, kabelku klidně nahraďte malým batůžkem.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: košile (Hugo Boss, prodává Van Graaf, 8399 Kč), kalhoty (Topshop, 1499 Kč), batoh (Topshop, 999 Kč), prsteny (Lindex, 199 Kč), boty (Aldo, 2399 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Vypůjčte si kšandy

Pro ozvláštnění celku někdy stačí drobnost. Kšandy nepředstavují žádnou velkou investici a v kombinaci se sukní působí stylově i zábavně. Kdybyste přibíraly do party i kalhoty a košili, pohlídejte si, abyste nezapomněly alespoň na jeden ženský prvek – ať už půjde o podpatky, výraznou rtěnku, nebo šperk.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: svetr (Lindex, 799 Kč), sukně (Talk About, prodává Van Graaf, 2799 Kč), kšandy (Van Graaf, 499 Kč), boty (Aldo, 1799 Kč), ponožky (Lindex, 199 Kč), hodinky (Reserved, 699 Kč), náramky (Topshop, 399 Kč za set), baret (C&A, 250 Kč), kabelka (Marc Cain, prodává Van Graaf, 3999 Kč), náušnice (Bijou Brigitte, 299 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Pořiďte si oblek

Kalhotové kostýmy patří k nejsilnějším trendům podzimu. Ani tady se ale nemusíte držet klasiky – za vyzkoušení stojí moderně střižený komplet s širšími nohavicemi a netradičně řešeným sakem. Kromě podpatků k němu můžete obout i stylové tenisky.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: sako (Lindex, 1399 Kč), kalhoty (Lindex, 999 Kč), tenisky (Aldo, 1699 Kč), psaníčko (Reserved, 499 Kč), náušnice (C&A, 199 Kč), choker (Topshop, 499 Kč za set)Foto: Greta Blumajerová

Adoptujte sako

Z pánského šatníku je vypůjčený i trend delších sak. A přestože si rozumí s kalhotami i džínami, my vám doporučujeme především kontrastní kombinaci s šaty. Stylistka sáhla po těch sametových, které místy rozbíjí krajka.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šaty (Reserved, 999 Kč), sako (Bershka, 899 Kč), kabelka (Aldo, 999 Kč), boty (H&M, 899 Kč), brýle (H&M, 299 Kč), náušnice (C&A, 159 Kč)Foto: Greta Blumajerová

O velikost větší svetr

Nemůžete použít přímo svršek svého partnera? Odneste si do kabinky alespoň oversized svetr, který vypadá o velikost až dvě větší, než běžně nosíte. A pamatujte na to, že objemné vršky vypadají nejlépe s užšími nebo kratšími spodními díly.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: rolák (H&M, 1999 Kč), sukně (Reserved, 499 Kč), punčocháče (Lindex, 249 Kč), boty (Humanic, 2499 Kč), kabelka (Aldo, 1499 Kč), čepice (C&A, 350 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Náš tým 

  • Styling - Mariya Patrovská
  • Vizáž - Daniela Kremláčková
  • Modelka - Karla Hlavová (Czechoslovak Models)

A co vy a pánské prvky? Napište nám!

Toužíte po kariéře modelky? Pojďte do toho!

Je vám mezi 13 a 19 lety a toužíte si vyzkoušet kariéru modelky? Přijďte na casting a získejte šanci na exkluzivní zastoupení agenturou Czechoslovak Models, která vás může dostat i na světová mola! Najděte si své město a svůj termín a zkuste to!

  • 5. 10. ÚSTÍ NAD LABEM - Forum · 15 hodin -
  • 11. 10. OSTRAVA - Forum Nová Karolina · 15 hodin -
  • 12. 10. OLOMOUC - Galerie Šantovka · 15 hodin -
  • 13. 10. BRNO - Olympia · 15 hodin -
  • 17. 10. JIHLAVA - CityPark · 15 hodin -
  • 19. 10. PRAHA - Galerie Harfa · 15 hodin -

Více informací se dozvíte na stránkách www.cztm.cz/castingy.

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz -

Načítám