Článek
Postup
01.
Čerstvou papriku očistěte, pokrájejte a vložte společně se žervé, olejem, citronovou kůrou, pár kapkami citronové šťávy, kmínem, solí a pepřem do mixéru a vše krátce rozmixujte. Ozdobte pokrájenou cibulkou.

Foto: Archiv redakce
Papriku s ostatními ingrediencemi rozmixujte nebo klidně jen pokrájejte. Záleží na tom, jaké konzistenci dáváte přednost.
Čerstvou papriku očistěte, pokrájejte a vložte společně se žervé, olejem, citronovou kůrou, pár kapkami citronové šťávy, kmínem, solí a pepřem do mixéru a vše krátce rozmixujte. Ozdobte pokrájenou cibulkou.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 658,89 kJ |
| Bílkoviny | 5,67 g |
| Tuky | 12,66 g |
| Sacharidy | 5,7 g |
| Sůl | 0,89 g |
| SAFA | 4,69 g |
| Vláknina | 1,48 g |
| Cukry | 3,6 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama