Hlavní obsah

Podle trendů, a navíc levně: Do čeho Evu (32) oblékla stylistka?

Foto: Eva Malúšová

Roli modelky si vyzkoušela dvaatřicetiletá EvaFoto: Eva Malúšová

Reklama

Čtenářky v různých věkových kategoriích a módní tipy, které vás finančně nezruinují. To je příjemné spojení, ne? Než se stihnete přihlásit samy, podívejte se, jak jsme oblékli dvaatřicetiletou Evu.

Článek

Věk, výška ani konfekční velikost nehraje roli. Šanci máte všechny. Pokud se chcete zúčastnit našeho focení, napište nám na e-mail pod článkem. Právě tak to udělala i naše čtenářka Eva, kterou jsme následně svěřili do péče vizážistky a stylistky. Přestože Eva zastupuje kategorii 30+, věříme, že si z následujících tipů vyberete všechny, bez ohledu na datum narození.

Ochočte si šelmu

Pouzdrová sukně a na ní vzoreček leoparda. Tento kus by se dal bez debat zařadit mezi módní stálice, stejně jako samotné zvířecí potisky. Jedno varování si ale přeci jen neodpustíme. Se zvířátky nakládejte opatrně a nekombinujte je s příliš vyzývavým oblečením.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: sukně (Mohito, 699 Kč), rolák (Lindex, 399 Kč), boty (New Yorker, 549 Kč), náušnice (Lindex, 129 Kč), kabelka (Mohito, 799 Kč), prsten s kamenem (Dyrberg/Kern, 3199 Kč)Foto: Eva Malúšová

(Ne)všední sestava

I takto může vypadat každodenní, ležérní komplet. Džíny pro jednou nechte v šatníku a vyrazte do města v khaki kalhotách s kapsami. Doplnit je můžete třeba křivákem (hnědá varianta je pro jemné typy ideální) a botami bez podpatků, ve kterých vydržíte běhat celý den.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: kalhoty (Tally Weijl, 799 Kč), koženková bunda (F&F, 1199 Kč), tílko (Tally Weijl, 129 Kč), kabelka (Van Graaf, 1799 Kč), boty (Tally Weijl, 699 Kč), náramek (Dyrberg/Kern, 4699 Kč), náušnice (Tally Weijl, 119 Kč)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Křivák nemusí být zdaleka jen černýFoto: archiv firem

Investujte do vesty

Vestu z umělé kožešiny na podzim využijete, nosit se dá nejen ke kalhotám (nejlépe vypadá s těmi úzkými), ale i přes oblíbené šaty. Pokud je na vás příliš mohutná, stáhněte ji v pase páskem. Opatrné buďte v případě, že máte objemnější hrudník – sedět vám bude spíše rozepnutá tenká vesta.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: halenka (Marks & Spencer, 999 Kč), vesta z umělé kožešiny (Marks & Spencer, 2999 Kč), koženkové kalhoty (F&F, 599 Kč), pásek (Orsay, 299 Kč/2 kusy), boty (Baťa, 1399 Kč), náušnice (Dyrberg/Kern, 3199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Nebojte se midi délky

Čtenářka Eva má sto šedesát čtyři centimetrů a v midi šatech vypadá skvěle. Pokud tedy věříte, že je tato délka vhodná jen pro super vysoké ženy, jste na omylu. Stačí se podívat na ještě o kousek menší Victorii Beckham. V bavlněných šatech se navíc budete cítit příjemně celý den.

Foto: Eva Malúšová

Na foto: šaty (New Yorker, 549 Kč), boty (Office Shoes, 890 Kč), kožená kabelka (Marks & Spencer, 2999 Kč), náramek (Dyrberg/Kern, 5590 Kč), prsten (H&M, info o ceně v obchodě)Foto: Eva Malúšová

Foto: archiv firem

Výrazný náramek skvěle osvěží váš outfit. Který se vám líbí nejvíce?Foto: archiv firem

Klasika v moderním pojetí

Bílá halenka a černá sukně. Ani tato jednoduchá sestava nemusí být nudná. Stačí, když vyměníte běžnou sukni za koženou nebo koženkovou a nepodceníte doplňky. Zajímavé boty a alespoň jeden výrazný šperk jsou nutností!

Foto: Eva Malúšová

Na foto: koženková sukně (Orsay, 699 Kč), halenka (Lindex, 999 Kč), boty (Office Shoes, 830 Kč), náhrdelník (Dyrberg/Kern, 8199 Kč)Foto: Eva Malúšová

Chcete se i vy stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost – bez ohledu na svůj věk! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám