Hlavní obsah

Podpořte svou plodnost!

Reklama

Článek

Nadarmo se neříká: „Přej a bude ti přáno!“ Platí to i v případě, že si přejete otěhotnět. Nepozorujte závistivě ostatní ženy s bříškem či maminky s kočárkem. Tento pohled vám rozhodně na radosti a optimismu nepřidá. Stále mějte na mysli, že i váš čas jednou nastane. Chce to pouze zachovat chladnou hlavu a uvidíte, že úspěch se brzy dostaví.

Zachovat si chladnou hlavu je cesta k úspěchu

Změna je život

Trápí vás pocit, že váš ošetřující ženský lékař není zrovna „sympaťák“? Máme pro vás jednoduchou radu – změňte ho! Proč se zbytečně stresovat s nepříjemným a nerudným doktorem, kterému se máte strach svěřit se svými obavami? Poraďte se s kamarádkou či zapátrejte na internetu, kteří gynekologové ve vašem okolí mají skvělé ohlasy a „dobré“ jméno. Zda si vyberete ženu, či muže, je už pouze na vás.

Výběr ošetřujícího lékaře je pouze vaše volba

Pohyb musí být…

Aby vaše tělo správně fungovalo, je potřeba dát se do celkové pohody. Stres a nervozita nejsou za žádných okolností ti správní společníci. Chytré ženy vědí, že příjemným pohybem dodají tělu „hormony štěstí“ a budou se cítit skvěle nejen fyzicky, ale také psychicky. Pozor dejte pouze na výběr sportovní aktivity.

Vybírejte takové cvičení, které vás bude bavit

Přípravek první volby je sázka na jistotu!

Mnoha ženám pomohl ke štěstí volně prodejný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy s ověřeným účinkem. Jedná se o přírodní cestu k vytouženému miminku. Tato novinka k nám přicestovala z USA minulý rok. Právě v USA je Fertility Blend dlouhodobě jedničkou na trhu v tomto segmentu.

Fertility Blend pro ženy obsahuje unikátní patentové složení, které je vhodné užívat také jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Na základě klinické studie zlepšuje Fertility Blend pro ženy klíčové fyziologické faktory, které jsou u ženy nezbytné pro dobrou plodnost.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Klinická studie

Tato studie proběhla v roce 2006 v USA. Celkem se jí účastnilo 93 zdravých žen, které se pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. U žen s kratšími menstruačními cykly při užívání tohoto přípravku došlo k výraznému prodloužení cyklu. U žen s delšími cykly došlo ke zkrácení průměrné délky cyklu. A co je nejdůležitější, po šesti měsících otěhotnělo 32 % žen.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB23 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 22. listopadu 2015.

Reklama

Související témata:

Načítám