Hlavní obsah

Podprsenky, které si nesmíte nechat ujít!

Foto: Lindex

Máme pro vás tipy na šikovné podprsenkyFoto: Lindex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sháníte podprsenku, která váš skromný dekolt promění k nepoznání? Pátráte po střihu, který skvěle padne pod váš nový top s vykrojenými zády? Nebo hledáte stylový design? Pak jste na správné adrese! Připravili jsme pro vás totiž desítku podprsenek, které vás rozhodně příjemně překvapí.

Článek

Nahlédněte do svého šatníku, zkoukněte trička, topy i halenky, a vyberte si tu nej podprsenku. Náš výběr je tu!

Nejen pro „Bardotku“

H, 280 Kč

Nedáte dopustit na podprsenky typu balconette neboli „bardotky“? Není divu! Dokáží totiž spolehlivě vykouzlit výstavní výstřih. Nevěříte? Vyzkoušejte tenhle fialkový model, opatřený kosticemi a odnímatelnými ramínky. Pokud nejste fanynkou této barvy, můžete se porozhlédnout ještě po černé a bílé verzi.

Korálové trojúhelníčky

Topshop, 504 Kč

Máte menší prsa, která se obejdou bez větší podpory a výztuhy? Vyzbrojte se sexy krajkovou podprsenkou trojúhelníčkového tvaru. Tahle je navíc v trendy korálovém odstínu. Chcete mít tuhle krásnou barvu nejen na prádle? Mrkněte na náš „korálový“ článek.

Zvětšení i bez zásahu chirurga

Marks, 616 Kč

Toužíte po plnějším hrudníku? Pokud vám není proti srsti trochu „fixlovat“, nenechte si ujít podprsenku 2 Size Bigger Push-Up Bra, která opticky přidává neuvěřitelné dvě velikosti. Seženete ji v pěti různých odstínech, k dostání jsou i modely se zvířecími motivy. S ramínky se navíc dá hýbat, umístit je můžete i křížem.

Pro milovnice volánků

Topshop, 448 Kč

Dáváte přednost jemným podprsenkám s roztomilými motivy? A co třeba tahle růžová s potiskem rozkvetlých květů a něžnými volánky? Podprsenka není vycpaná, ale skrývá v sobě kostice, prsa tak krásně vytvaruje a udrží.

Ať žije ekologie!

Marks, 749 Kč

Jste zapřisáhlou ochránkyní životního prostředí? Pak je pro vás jasnou volbou nové eko prádlo značky Marks Ti zredukovali výrobní energetickou náročnost a při výrobě téhle krásky dodržovali veškeré ekologické postupy. Prozatím je k dostání jen v bílém provedení.

S „růžovým“ potiskem

Lindex, 399 Kč

Romantická podprsenka s potiskem růží nejen krásně vypadá, ale i sedí. Je navíc dokonale hladká, takže ji pod oblečením vůbec nezahlédnete. Musíme snad vyjmenovávat další důvody, proč ji v obchodě neminout?

Ukažte záda!

Victoria's Secret, 900 Kč

Milujete topy s odhalenými zády, ale pořád řešíte, co pod ně? Pokud nechcete jít „naostro“, vyzkoušejte tuhle chytře střiženou podprsenku. Ramínka se dají upravit na čtyři způsoby – klasicky, za krk, položit nízko nebo do kříže. Podprsenku tak můžete nosit přesně tak, jak zrovna potřebujete.

Provokatérky, pozor!

Agent Provocateur, 2625 Kč

Potrpíte si na kvalitní a rafinové prádlo? Pak byste neměly přehlédnout novou kolekci značky Agent Provocateur. Právě z ní totiž pochází tenhle úžasný kousek, který je s kosticemi a bez vycpávek. Skvělý střih vám zařídí výstřih sexbomby!

S rafinovaným střihem

Asos, 560 Kč

Léto přeje sexy topům a halenkám s hlubokými výstřihy (jaké jsou trendy najdete třeba ve článku Svůdné halenky jsou znovu in), ale s tím, co si obléct pod ně, bývá problém. Přitom stačí, když se vybavíte podprsenkou s vykrojenou přední částí. Skvělý je i krémový odstín, který vás pod žádným svrškem nezradí.

Buďte neviditelné!

Lindex, 399 Kč

Pátráte po podprsence, která se pod vaším tričkem úplně ztratí? Skvělou volbou je tato hladká tělová podprsenka Lindex. Prozradíte, že ji máte, nebo necháte okolí v domnění, že takhle dokonalá prsa máte od přírody?

Kterým střihům dáváte přednost a kterou z podprsenek byste braly všemi deseti? Poradíme vám i ve článku Špatná podprsenka kazí prsa. Budeme se těšit na vaše názory v diskusi.

Související témata:

Načítám