Hlavní obsah

Podtrhněte svou ženskost barvou sezony – vsaďte na růžovou!

Foto: LeChaton

Objevte kouzlo dokonalého spodního prádla od značky Simone PérèleFoto: LeChaton

Když se zamyslíte nad růžovou barvou, napadne vás nejspíš spojení jemnosti a krásy. Růžová je barvou radosti. Dopřejte si ji i ve formě spodního prádla. Aktuální sezona se totiž nese v barvách růžové!

Článek

U francouzské značky Simone Pérèle si můžete vybrat hned několik odstínů od pudrově růžové přes barvu třešňového květu až po jedinečnou fuchsiovou.

Pudrově růžová jako nová nezbytnost vašeho šatníku

Čistá a krásná. Tak by se dala popsat pudrově růžová a taky kolekce ROSALIE. Zaujme vás svou smyslností a minimalistickým designem, který přinese sexy tón do vaší každodenní rutiny. Pevný tyl a jemné lemy z matné pleteniny. Jednoduchost, která zároveň poskytuje vše, co potřebujete.

Foto: LeChaton

Kolekce WISH a ROSALIE v pudrově růžovéFoto: LeChaton

Rozzařte se v barvě třešňového květu

Typickou květinou příchozího jara je třešňový květ, který symbolizuje ženskou moc, tajuplnost a krásu, a protože spodní prádlo je maximálním vyjádřením ženskosti, přesvědčí vás o tom i naše novinka – kolekce RÊVE v této krásné barvě, která nabízí dokonalé spojení mezi pohodlím a půvabem. Nechte se zlákat moderní květinovou krajkou, která bude krásně obepínat vaše křivky a splyne s oblečením. Bonjour jednoduché eleganci!

Foto: LeChaton

Romantická kolekce RÊVE v barvě třešňového květuFoto: LeChaton

Další novinkou v barvě třešňového květu je stálá kolekce WISH, která vás nadchne svými propracovanými detaily, přepychovou výšivkou a nádherným italským saténem. Podprsenky a kalhotky z této kolekce jsou sofistikované, poskytují pohodlí a působí luxusně.

Magnetizující fuchsiová

Není tajemstvím, že fuchsiová barva v sobě nese sílu. Je to barva odvážná, neuvěřitelně ženská, svůdná a hravá. V psychologii tato barva inspiruje k sebevědomí a vyzrálosti. Perfektní barva na jaro a léto, která přináší dobrou náladu a nabije energií. Pro ženy, kterým jakýkoliv kousek oblečení v této barvě nic neříká, může být skvělý kompromis v podobě spodního prádla.

Kolekce MARTHE ve stylu pařížského art deco vás zaujme svou hravostí s detaily – květinovou výšivkou na jemném tylu ve fuchsiové barvě. Protože umění lze nosit i v podobě spodního prádla.

Foto: LeChaton

Kolekce MARTHE vás nadchne nejen svou výraznou barvou, ale i detaily Foto: LeChaton

Udělejte si svůj šuplík se spodním prádlem takový, aby vám dělal radost každý den už při výběru toho, co si ráno oblečete na sebe. Ať už se díváte na svět přes růžové brýle, nebo ne, růžová přinese do vašeho šatníku dávku optimismu. Podívejte se sama na celou nabídku na e-shopu Simone Pérèle.

Reklama

Načítám