Hlavní obsah

Podzimní krajka: Ve sněhově bílé jí to sluší

Foto: Jakub Jurdič

Nechte krajku vyniknout naplno! Ve sněhově bílé barvěFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Zatímco jiné trendy přicházejí a odcházejí, krajka se z módního seznamu ani nehne. Je tenhle maximálně ženský materiál i vaší srdcovou záležitostí? Nechte krajku naplno vyniknout ve sněhově bílé.

Článek

Jakmile se do ní jednou zamilujete, zůstanete jí věrné celý život. Propadnout kouzlu krajky není nic těžkého, obzvlášť když se spojí s barvou čistoty – bílou. Vydařenou dvojici si přitom nemusíte užívat jen na šatech nebo košili, porozhlédnout se můžete také po kalhotách, teniskách, nebo dokonce i pláštěnkové bundě.

Krajkou zdobené kalhoty

Nechcete se spokojit s málem? Dopřejte si krajku ve velkém - na kalhotách. Tento výstavní pár nohavic můžete nosit nejen do kanceláře, ale i do společnosti. Doplnit se dají jednoduchým topem, ale stejně tak i neotřelým peplum sakem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (Karen Millen, 5800 Kč), podprsenkový top (Topshop, 899 Kč), sako (Topshop, 2299 Kč), boty (F&F, 499 Kč), kabelka (Reserved, 899 Kč), prsten (H&M, 599 Kč/ 2 kusy)Foto: Jakub Jurdič

Rafinované šaty

Krajkové šaty jsou nadčasovou záležitostí, pokud objevíte ty, které vám perfektně padnou, neváhejte ani minutu. My jsme se zamilovali do těch s průsvitnými místy, pod které stačí obléknout tělové boty.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (La Gallery Novesta, Jana Minaříková, 18 000 Kč), body pod šaty (Marks & Spencer, 699 Kč), boty (Reserved, 1999 Kč), čelenka (La Gallery Novesta, Libka Šafr, info o ceně v butiku), ponožky (Baťa, 99 Kč), set prstenů (H&M, 299 Kč), psaníčko (F&F, 469 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Bílá krajka nevychází z módy. A na šatech vypadá skvostně!Foto: archiv firem

(Ne)tradiční košile

Klasická modrá košile s neklasickou aplikací krajky. Tento kousek rozhodně unosíte, ať už jako v našem případě k sukni, nebo k obyčejným džínům. Tip stylistky Ivany? Nebojte se pod límeček přicvaknout náhrdelník.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: košile (La Gallery Novesta, Jana Minaříková, 8900 Kč), sukně (H&M, 899 Kč), boty (Topshop, 2299 Kč), kabelka (Topshop, 899 Kč), náhrdelník (H&M, 599 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Teniskový trend

Krajkové tenisky jsou živým důkazem toho, jak se posouvá vnímání sportovních bot. Zatímco dříve jste v nich mohly vyrazit leda tak do tělocvičny, dnes se nosí i k šatům a sukním. Stylistka je zkombinovala s objemnou sukní a v případě vrchních dílů využila vrstvení. Pod kabátkem se rýsuje lehoučká krajková vesta a bandeau top.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Reserved, 999 Kč), bandeau top (Topshop, 199 Kč), krajková vesta (F&F, 529 Kč), kabátek (Reserved, 999 Kč), boty (Reserved, 1699 Kč), pásek (La Gallery Novesta, 780 Kč), náušnice (La Gallery Novesta, 380 Kč), čelenka (H&M, 298 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

K vyčesaným vlasům jsou výrazné náušnice jako dělané. Které se líbí vám?Foto: archiv firem

Trojnásobná krajka

Poslední model odvážně spojuje krajkový komplet se stejně laděnou pláštěnkovou bundou. S materiálem ale samozřejmě můžete šetřit – pláštěnku můžete přehodit přes každý jednoduchý outfit a určitě si poradíte i s kostýmkem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (Gant, 8199 Kč), sako (Gant, 12 249 Kč), pláštěnková bunda (Topshop, 1999 Kč), boty (H&M, info o ceně v obchodě), náramky (H&M, 249 Kč/ kus), náušnice (H&M, 249 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail jana@prozeny.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám