Hlavní obsah
Foto: Pavla Drlíková

Foto: Pavla Drlíková

Co s pomerančovou šťávou? Do punče s ní! V kombinaci s vanilkou a hřebíčkem chutná světově!

5 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks hřebíčku
  • 1 lžička mleté vanilky
  • 200 ml vody
  • 200 ml pomerančové šťávy
  • 1/2 dl koňaku
Neobsahuje alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Nejprve svařte vodu s kořením a přilijte pomerančovou šťávu. Do nahřátých sklenic nalejte spolu s koňakem a můžete ozdobit plátkem pomeranče a snítkou máty.

Jste fanoušci punče? A co punčových řezů? 

Související témata:

Načítám