Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Pomeranč s bílou čokoládou je dobrota sama o sobě, s rozinkami máčenými v alkoholu dostane salát ještě lepší chuť.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 4 ks pomeranče
  • 2 lžíce rozinek
  • 2 lžíce rumu
  • 50 g bílé čokolády
    6
    7
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Pomeranče oloupejte a nakrájejte na kousky. Rozinky krátce namočte v rumu nebo jiném aromatickém alkoholu a poté promíchejte s pomerančem. Salát podávejte posypaný najemno nastrouhanou bílou čokoládou.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie798,69 kJ
Bílkoviny2,8 g
Tuky4,13 g
Sacharidy35,36 g
Sůl0,05 g
SAFA2,56 g
Vláknina4,19 g
Cukry25,25 g
Související témata:

Načítám