Hlavní obsah

Přečtěte si knihu od dr. House!

Foto: Nakladatelství XYZ

Hugh Laurie jako obchodník se smrtíFoto: Nakladatelství XYZ

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dr. House - geniální lékař, nesnesitelný člověk. Každopádně jedině on dokáže každé pondělí večer co večer přikovat k obrazovkám miliony diváků.

Článek

Představitel dr. House a herec Hugh Laurie v jedné osobě však dokázal ještě něco jiného - napsat knihu, ve které nechybí dokonalá harmonie humoru a napětí.

Kniha se jmenuje Obchodník se smrtí a jedná se o napínavý, chytrý, vtipný příběh s prvky thrilleru i detektivky. Vypráví Hugh Laurie - představitel televizního dr. House!

Příběh

Thomas Lang je opravdu bezva chlápek, toho času bodyguard na volné noze. Proti své vůli se ocitá ve víru dramatických událostí. Nechá se najmout na vraždu amerického průmyslníka, jenže se rozhodne svou oběť varovat...

A události dostanou rychlý spád.

Kdo je Alexander Woolf? Kdo řídí celosvětový obchod se zbraněmi? Která žena bude osudová, Sára, nebo Ronnie? Co je Javelin? Jakou roli v obchodu se zbraněmi hraje CIA? Kdo řídí teroristické organizace? Co pohledává Thomas Lang v Praze?

Na to vše vám, zvědavci, odpoví dr. House. Nebo Hugh Laurie?

Foto: Nakladatelství XYZ

Obálka knihy Obchodník se smrtíFoto: Nakladatelství XYZ

Hugh Laurie: Obchodník se smrtí Vázaná, 390 stran Cena: 299,- Kč Vydalo: Nakladatelství XYZ

Reklama

Načítám