Hlavní obsah

Předplaťte si sportovní kanály, do Soči jede i pár fešáků!

Foto: Isifa

Zkoukněte náš výběr sportovců, kteří mají dvě věci společné. Pojedou na olympiádu a jsou to moc pěkní chlapi!Foto: Isifa

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní olympiáda se blíží a televizní obrazovky ovládnou zimní sporty. Dáme vám deset dobrých důvodů, proč tentokrát nepřepínat na jiný program.

Článek

Ač jsou sportovci při disciplínách zimních her většinou oblečeni od hlavy až k patě, lze pod tím vším funkčním prádlem tušit docela povedené „kousky“. Tady pro vás máme jen malou ochutnávku z toho, co některé národní výpravy skrývají ve svých řadách… Jako správní vlastenci začneme samozřejmě výběrem z naší výpravy.

Michal Březina

Pokud jste spíš na romantické a křehké typy mužů, nepřehlédněte na ledě třiadvacetiletého Michala. Spolu s Tomášem Vernerem bude naším krasobruslařským želízkem v olympijském ohni. Ale pozor – raději se nezamilujte, protože jak sám říká, po jeho boku je místo jen pro krasobruslařku…

Foto: Isifa

Řekněte, není na našeho krasobruslaře Michala Březinu hezký pohled?Foto: Isifa

Ondřej Pavelec

Pod objemnými chrániči hokejového brankáře se skrývá šestadvacetiletý, 191 centimetrů vysoký fešák, kterého najdete většinou za oceánem. Nedělejte si na něj ale zálusk, protože i v jeho případě platí, že hokejisté své partnerky loví většinou v řadách modelek. Ondřej randil například s Miss Terezou Chlebovskou.

Foto: Isifa

Hokejista Ondřej Pavelec také není k zahození, že?Foto: Isifa

David Backes

Ještě chvíli zůstaneme na ledě mezi hokejovými brankami. Právě mezi nimi se pohybuje devětadvacetiletý útočník, který bude hájit barvy Spojených států amerických. Je to chlap jako hora – i bez bruslí má 190 centimetrů a váží sto kilo. Velmi často sbírá body jako nejproduktivnější hráč.

Foto: Isifa

David Backes díky svému vzhledu sbírá body i u žen...Foto: Isifa

Denny Morrison

Kanadský šestadvacetiletý rychlobruslař měří 181 centimetrů a má tvář, za kterou by se lecjaký filmový lamač ženských srdcí nemusel stydět. Možná po něm pomrkává i Martina Sáblíková, protože soutěží na stejných oválech a často stávají i na stejných stupních pro vítěze.

Foto: Isifa

Rychrobruslař Denny Morrison je želízkem v ohni kanadské reprezentaceFoto: Isifa

Anthony Benna

Potkáte ho na tratích pro freeestylové lyžování, nosí dres s vlajkou Francie – a svůj původ nezapře ani vzhledem. Je to klasický Francouz – tmavý a výrazný typ, od kterého byste čekaly romantické procházky noční Paříží a snídaně s teplými croissanty.

Foto: Isifa

Pod helmou se skrývá moc hezký chlap, souhlasíte?Foto: Isifa

Martins Dukurs

Možná ani nevíte, co za sport je skeleton, takže asi budete jen těžko znát lotyšského závodníka Martinse Dukurse. Devětadvacetiletý muž vyniká nad svými soupeři fyzičkou, kterou získal při atletické přípravě – ta se podepsala i na jeho postavě, možná je čas vyhledat si přenosy z této disciplíny…

Foto: Isifa

Co říkáte, budete letos sledovat skeleton?Foto: Isifa

Robert Fagan

Při závodech z něj moc neuvidíte. Profrčí na svém snowboardu tak rychle, že se nestačíte ani podívat na to, jakou vlajku má na hrudi. Sedmatřicetiletý Kanaďan patří ke světové špičce a na prkně zvládá i terény, ze kterých se vám udělá nevolno i na pouhý pohled.

Foto: Isifa

I snowboardista Robert Fagan by stál za hřích!Foto: Isifa

Charles Hamelin

Devětadvacetiletému kanadskému rychlobruslaři nelze upřít zvláštní charisma. Nemusíte o něm vědět, že patří mezi nejrychlejší na světě, že dokázal během dvou hodin vyhrát dvě zlaté olympijské medaile ve Vancouveru, ale stejně vás na první pohled zaujme.

Foto: Isifa

Zopakuje svůj úspěch z Vancouveru Charles Hamelin i v Soči? A není to jedno...:-)?Foto: Isifa

Joel Fearon

Pětadvacetiletý Joel má tělo „samý sval a šlachu“. Je to šampion v běhu na sto metrů, při kterém šlape na paty i borcům z Jamajky. Svou rychlost a fyzičku zužitkuje v Soči i při závodech na bobové dráze jako součást výpravy Velké Británie.

Foto: Isifa

I v sektoru bobové dráhy bude na co koukat!Foto: Isifa

Danny Davis

Pětadvacetiletý Danny vypadá spíš jako horský vůdce, který jen tak z nutnosti skočil na snowboard a spustil se z kopce – vlasy se mu derou z přilby a vypadá, že pořád spěchá. Právě jeho vzhledu vyloženě seknou „uniformy“, které velmi připomínají oblečení amerického olympijského týmu.

Foto: Isifa

Snowboardista Danny Davis je na první pohled sympaťákFoto: Isifa

Který sportovec se líbí vám? Rozhodně nám napište!

Reklama

Načítám