Hlavní obsah

Překvapte luxusně zabaleným dárkem za dvě stovky

Foto: soxit.cz

Ponožky SOXITFoto: soxit.cz

Reklama

Vybíráte dar, kterým chcete uchvátit, šplhnout si, zapsat se do dějin či do srdce obdarovaného? Darujte barevné ponožky SOXIT vyrobené v České republice a navržené talentovanými českými návrháři. Jsou totiž mnohem víc než obyčejné ponožky. Zajistí vám třeba i zářnou kariéru nebo oslníte lásku.

Článek

Narozeninový luxusně zabalený dárek, který opravdu překvapí? Stylové ponožky jen za 200!

Představte si situaci. Vcházíte do kanceláře, usedáte ke stolu a spouštíte počítač. Ospalý pohled vám utkví na záhadné barevné obálce opřené o klávesnici. „Překvapení!“ prolétne vám hlavou a natěšeně trháte hedvábný papír. „Jste srdečně zváni na oslavu narozenin!“ Úsměv na tváři vám mrzne... To není překvapení. To je šok. Co koupit? Co mi to jen kamarádka doporučovala?

Foto: soxit.cz

Nebojte se experimentovat s tečkosrdíčkyFoto: soxit.cz

Buďte kreativní, nebojte se barev, ponožky SOXIT ohromí každého

Směs euforie a paniky vámi cloumá. Na narozeninovou party musíte vymyslet něco unikátního. Dárek, kterým odzbrojíte. Láhev alkoholu? Kytici růží? Pěkná nuda! Ohromit darem už ale není oříšek.

Foto: soxit.cz

Ponožky SOXIT jsou stylové doplňky pro každou příležitostFoto: soxit.cz

Dar pro šéfa? Muže? Ženu? Kámošku? Syna? Dceru? Tátu? Ponožky! Nádherné ponožky

Přemýšlíte. Pro koho dárek je? Myšlenky se vám honí hlavou a nápad se nedostavuje. Zrak pomalu sjíždí ke kotníkům. Že vás to hned nenapadlo! To je ono! Barevné SOXIT ponožky, elegantní, designové. České. To je ten dar, se kterým se dokonale blýsknete.

Foto: soxit.cz

Ponožky Fruit – 199 Kč – www.soxit.czFoto: soxit.cz

Ukažte, že máte styl

Ponožky SOXIT, složené z 80 % česané bavlny, zahalí chodidla do měkké a hřejivé něhy. Takové pohodlí ocení všichni bez rozdílu věku či pohlaví. Výhodou je, že je každý pár ponožek zabalen zvlášť do speciálních stylových krabiček, které poslouží rovnou jako elegantní dárkové balení. Super! Odpadá tak nákup balicího papíru.

Načerpejte inspiraci v ráji barevných ponožek na soxit.cz

Při výběru dárků pro muže (i jejich paní) budete mít na SOXIT.cz z čeho vybírat. Elegantní k obleku, barevné k džínám nebo stylové na party. Jistě oceníte, že k vám dorazí zcela bez poštovného a rovnou zabaleny jako dárek. Velký úspěch žen i mužů sklidí i svěží dárkový Red set za zvýhodněnou cenu. A že je hitem všech svátečních dnů ve dvou Láskyplný set, netřeba ani zdůrazňovat.

Foto: soxit.cz

Ponožky jsou krásným dárkem ke všem příležitostem a v e-shopu www.SOXIT.cz si určitě vyberete ty pravéFoto: soxit.cz

Barevné ponožky jsou jako dárek ideální

Soxit barevné ponožky mají úžasnou vlastnost, že díky své hravosti a osobitosti nabízí všem sebevědomým lidem nekonečné možnosti sebevyjádření. Však sami uvidíte, jak se k nim vyjádří obdarovaný, až je rozbalí...

Reklama

Načítám