Hlavní obsah

Sexuální rituály vás dostanou! 2

Foto: shutterstock.com

Sexuální rituál může být předehrou k milováníFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

2. díl - Rituály - postupy ve výjimečných chvílích. Mohou přeměnit sex na neobyčejné milování, umožnit vnímat sebe a svého partnera jinýma očima. Již jste vyzkoušeli koupel v sektu popsanou v prvním díle? Pak pojďme dál!

Článek

Uvolňující očista vlasů

Aby se nezdálo, že rituální koupele jsou jenom o hrátkách ve vaně, přinášíme další dva tipy na obřadní postupy podle Olivie St. Claire, inspirativní odbornice na mezilidské vztahy, která je mj. autorkou knihy 302 rafinovaných způsobů, jak rozvášnit muže. Ale vraťme se zpět ke smyslnému erotickému jiskření.

I takové mytí vlasů má své kouzlo. A když svému milému ukážete, jak správně se to dělá, může vám to příště oplatit. Prvotně ale naaranžujte a rozsviťte v koupelně svíčky a přistavte pohodlnou židli či křeslo tak, aby se partnerova hlava mohla pohodlně naklonit nad umyvadlo (krk mu vypodložte smotaným ručníkem). Vodou z přistavené nádoby mu namočte vlasy, naneste na ně šampon a začněte s prohnětáváním a masírováním hlavy. Ledabyle se na jeho obličej (samozřejmě zcela náááhodou) přitiskněte svými ňadry, aby mu fantazie začala rozehrávat sonáty. Po opláchnutí pěny z vlasů neváhejte použít kondicionér, protože když obřad, tak se vším všudy! Nakonec pro zabalení použijte nahřátý ručník.

Relax pro nožky

Masáž nohou se vždy považovala za výraz úcty, takže chcete-li miláčka hýčkat jako vašeho panovníka, naplňte mísu horkou vodou, připravte si olejíčky a ručníky, a usaďte svého krále na vhodné místo. Položte mu nohy do vody s relaxačním olejem a nalijte skleničku něčeho ostřejšího. Poté mu končetiny poctivě umyjte a po vyndání a osušení namasírujte. Hezky prst po prstu. (Nevynechejte ani milimetr.) Už se vidíte na partnerově místě? To bude relax!

Foto: shutterstock.com

Poctěte svého partnera masáží nohouFoto: shutterstock.com

Oltář pro sexuální energii

Podle Olivie by si měl pár vytvořit svůj sexuální oltář čili místo zaslíbené, které bude zosobňovat společnou lásku a erotično. A kdo ví, na co budete myslet pokaždé, kdy o něj okem zavadíte? Přes komodu či stolek přehoďte luxusní látku nebo ubrus červené barvy. Základ je hotov. Teď zapřemýšlejte, jaké předměty ve vás vyvolávají myšlenky na sex. A ty poklaďte na svůj oltář. Může to být cokoliv - masážní olej, DVD film, vibrátor, saténová košilka, suvenýr z dovolené...

Před každým obřadem na něm zapalte svíčku. Už jen to, že se zadíváte na svůj vlastní sexuální oltář, přiláká pikantní pocity. Ale pozor. Místo, kde by měl takový oltář stát, je neméně důležité. Podle čínského umění feng šuej velmi záleží na postavení věcí a nábytku, aby milostný život nabral svěží směr a inspiraci. Ať už se jedná o místnost či pracovní stůl, vždy by měly být „koutky lásky" umístěné v pravém zadním rohu. (Týká se i rozestavění fotografií milenců a manželů.) Všeobecně by tato místa měla být zbavena od nepořádku a naopak zavalena amulety, květinami, erotickými symboly, svíčkami a vším příjemným. Údajně by se měl při každé obměně těchto symbolů vnést do milostného života svěží vítr.

P. S.: Fotku Jardy tedy (čistě preventivně) na stole přesuňte do správného rohu...

Oltář je krásná věc, ale taková masáž taky není k zahození. Když vzkříšení vašeho sexuálního života vezmete do svých rukou (a to doslova) přes hřejivé dotyky, úspěch je zaručen. Staňte se erotickou masérkou. Bude vás zbožňovat! Tipy již zítra na ProŽeny.cz!

Související témata:

Načítám