Hlavní obsah

Sexuální rituály vás dostanou! 3

Foto: shutterstock.com

Užijte si v posteli společnou masážFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

3. díl - Proč vklepávat olej do partnerových citlivých míst? Rituální erotické procedury všude, kam se podíváte! Vděčným sexuálním obřadem je masáž a... vyholení klína partnerem.

Článek

Vzkříšení erotickou masáží

Posílit partnerské vazby a zvýšit intenzitu prožitku se dá i masážemi. Jakákoliv nevinná stimulace pokožky se dá přetvořit na výjimečnou chvíli. Stačí si na pomoc přizvat vhodné rekvizity (olej, hudbu, měkké polštáře). A hned se z polehávání před televizí stane chvíle ďábelských úmyslů. Že by to bylo těmi hormony, jejichž tvorba je při masáži vydatně podporována?

Postarejte se o teplo v místnosti a požádejte partnera, aby si lehl na břicho a uvolnil se. Poté, co si na něj obkročmo sednete, rozehřejte v dlaních masážní olejíček. Začněte ho masírovat velmi jemně a postupně přidávejte na větším důrazu. Nakloňte se k jeho uchu tak, aby vaše obnažené bradavky cítil na svých zádech, pohlaďte ho na vnitřní straně stehen. Až si ho otočíte, věnujte se chvíli hnětení přední části těla. Stimulace penisu rukou se nezakazuje! A jestliže budete mít chuť nasednout, tak to udělejte! V opačném případě zakončete rituální masáž dlouhým polibkem a oba dva hupsněte pod teplou peřinu.

Foto: shutterstock.com

Při masáži u něj vzbudíte vášeňFoto: shutterstock.com

Sláva rukám!

I horním končetinám se může vzdát holt - obřadným způsobem. Připravte si do mísy teplou vodu a přidejte nějaké to „klouzadlo" - olejovou kuličku, pár kapek relaxačního či dětského olejíčku. Nechte v míse jeho ruce pár minut odpočívat. Následně každou z nich hýčkejte dlouhými tahy vedenými od zápěstí po konečky prstů. Krouživými pohyby masírujte dlaň, a pokud vám nebude vadit pokožka zvlhčená olejem, vezměte si každý prst do úst a vysajte z něj trochu života! A teď, tedy pokud budete mít chuť, můžete využít situace a položit si jeho ruce tam, kde je vám to příjemné... Jéje, že by nějaký chloupek v rozkroku? Žádný problém! I z holení intimních partií lze udělat rituál. Takže směle do plánování této důvěrnosti! (Hlavně pozor na ostří žiletek.)

Jak navodit touhu

Slečna z reklamy na nanuky má pravdu - chce to olejovat. Potírání olejem kdysi dávno stvrzovalo moc krále. Kapičky se nanesou na citlivá místa (oční víčka, lalůčky, vnitřní strany zápěstí a loktů, místo mezi lopatkami, žalud atd.) a poklepáváním se stimulují. Kromě prstů se aktivity mohou ujmout i prsní bradavky, popř. jazyk. Tato akupresura vyvolává milostnou touhu. Stačí, když svoji mysl soustředíte tak, aby každé vaše gesto působilo potěšení vám samé, a dokážete okolní podněty vnímat s láskou. A k tomu mají dopomoci právě intimní rituály. Na ten svůj tajný, soukromý zcela jistě brzy přijdete...

A jaké máte vy postupy ve výjimečných chvílích? Podléháte nějakým rituálům? Napište nám na info@proženy.cz!

Reklama

Související témata:

Načítám