Hlavní obsah

Pro dámy s větší konfekční velikostí: Tyhle kousky teď ulovíte ve slevách a unosíte je i na podzim!

Foto: Alena Ozerova, Shutterstock.com

Foto: Alena Ozerova, Shutterstock.com

Reklama

Jakkoli můžete mít pocit, že léto začalo teprve předevčírem, kalendář ukazuje opak. I závěr prázdnin má ale svá pozitiva a mezi ně rozhodně patří slevy. Které kousky můžete ukořistit, když nosíte větší konfekční velikost?

Článek

Šaty zlevněné na polovinu, džíny za cenu dvou lístků do kina nebo mikina za necelé dvě stovky. I v plus size kolekcích se dá najít spousta stylových kousků s novou, výhodnější cenovkou. Pokud tak chcete vaši módní sbírku zase o něco rozšířit, vydejte se na nákupy. Během příštích dvou týdnů se totiž do obchodů dostanou nové podzimní kolekce, u kterých se výrazné slevy očekávat nedají. A nebojte, letní výprodeje nejsou jen o zbytkových plavkách a mikro topech. Najdete v nich i kusy, které můžete bez obav nosit v příštích týdnech a měsících. Třeba…

Řasená sukně s rozparkem

Na první pohled vás nejspíš upoutá modrobílý květinový potisk, tahle sukně toho ale nabízí mnohem víc. Rafinované řasení zakamufluje nedokonalosti v oblasti pasu a rozparek vám automaticky prodlouží nohy. K nápaditému kousku navíc stačí obléknout obyčejné bavlněné tričko, košili nebo… obojí!

Foto: archiv firmy

Sukně H&M, 499 Kč (před slevou 799 Kč)Foto: archiv firmy

Světlé zkrácené kalhoty

Se světlými odstíny se ještě nelučte – využití pro ně najdete i v nacházejících týdnech. Sedmiosminové kalhoty s širšími nohavicemi jsou pohodlné, stylové a kombinovat se dají s podpatky i teniskami.

Foto: archiv firmy

Kalhoty Only Carmakoma, prodává About You, 669 Kč (před slevou 1129 Kč)Foto: archiv firmy

Proužkované košilové šaty

Černobílé šaty vás jednou provždy zbaví fobie z pruhů. Košilový střih je obecně velmi lichotivý a tady se k němu přidávají ještě chytře poskládané proužky, které vytváří pocit téměř optické iluze. A momentálně stojí o pětistovku méně, než když přišly na trh.

Foto: archiv firmy

Viskózové šaty Mango, prodává Zalando, 999 Kč (před slevou 1599 Kč)Foto: archiv firmy

Šaty v královsky modré

Není modrá, jako modrá. Milujete odstín s honosným královským názvem? Zvažte, jestli by se vám do šatníku nehodily šaty s plisovanou sukní a překříženým vrškem, který ocení i ženy s objemnějším hrudníkem. Stylovou třešničkou jsou drobné neonově žluté detaily.

Foto: archiv firmy

Viskózové šaty Sheego, prodává About You, 1249 Kč (před slevou 2629 Kč)Foto: archiv firmy

Straight džíny a mikina

Rovně střižené džíny jsou už nějaký ten pátek v kurzu. Pokud uvažujete, že byste je konečně vyzkoušely nebo si do šatníku pořídily další, zalovte ve slevách. Koupit je můžete doslova za pár korun, stejně jako pohodlnou a stylovou mikinu.

Foto: archiv firmy

Džíny 349 Kč (před slevou 799 Kč) a mikina 179 Kč (před slevou 399 Kč) – obojí H&M+Foto: archiv firmy

Tričko s volány a potiskem

Kolik triček je příliš? Pokud krčíte rameny a máte pocit, že místo pro nové ještě máte, zaměřte se ve výprodejích právě na ně. Co říkáte na toto krémové s potiskem květin ve váze?

Foto: archiv firmy

Bavlněné triko Vero Moda Curve, prodává Zoot, 255 Kč (před slevou 639 Kč)Foto: archiv firmy

Saténová košile

Pokud sledujete módní trendy, víte, jak dobře se saténu v této sezoně dařilo. A nosit se bude nadále. Lehké šaty unosíte maximálně v září, taková saténová košile se ale dá nosit 365 dní v roce. Světlá varianta s kontrastním lemem se bude navíc jednoduše kombinovat.

Foto: archiv firmy

Saténová košile Mango, 599 Kč (před slevou 1299 Kč)Foto: archiv firmy

Prodloužená bílá košile

Nosíte-li rády úzké kalhoty, bude se vám k nim hodit lehká košile v prodloužené délce. Bílá klasika s roztomilou kraječkou nezestárne, a když se o ni budete láskyplně starat, v šatníku vám vydrží léta.

Foto: archiv firmy

Košile Zizzi, prodává Zalando, 799 Kč (před slevou 1599 Kč)Foto: archiv firmy

Oranžová mikina

Mikiny s kapucí už dávno nepatří jen do sekce „na doma“. Nosí se k džínám, kalhotám a klidně i kontrastním lehkým sukním. Baví tento kousek i vás? Odvažte se a zkuste sytě oranžovou variantu.

Foto: archiv firmy

Mikina Ulla Popken, 799 Kč (před slevou 1599 Kč)Foto: archiv firmy

Svetrová vesta s rolákem

Nezapomínejte, že výprodeje neobsahují jen čistě letní zboží, ale i to jarní, z čehož můžete snadno profitovat. Vylovíte v nich totiž i kousky, které se za chvíli objeví v podzimních kolekcích za plné ceny. Jeden příklad za všechny? Svetrová vesta s rolákem, se kterou si užijete (pod)zimní vrstvení.

Foto: archiv firmy

Žebrovaná vesta s rolákem Vero Moda Curve, prodává Zoot, 387 Kč (před slevou 849 Kč)Foto: archiv firmy

Reklama

Související témata:

Načítám