Hlavní obsah

Luxus a noblesa v Pařížské

Foto: J.J.Mašín

Blondýnkám rudá slušíFoto: J.J.Mašín

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinky z nejvěhlasnějších módních domů už nemusíte vidět jen v módních magazínech nebo během cest po evropských metropolích. V proslulé Pařížské ulici v Praze se otevřel butik Escada, kde se také konala přehlídka první jarní kolekce pro rok 2009.

Článek

Potrpíte si na špičkové materiály a kvalitní ušití, nebo se chcete jen inspirovat trendy na další sezonu? Poradíme vám, v čem uděláte velikou parádu. Hlavním heslem pro kolekci Cruise 2009 je nedbalá elegance, která se projevuje v ženskosti, svěžesti a přirozené kráse. Tu předvedly modelky Lucie Váchová, Markéta Divišová, Pavla Hrbková a Iveta Lutovská. Na modelech převládaly barvy limetky, aquamarinu, pelargonií, ale i trendy žluté a fialové. V kombinaci s neutrálními barvami jsou na první pohled krásné a elegantní, přitom však zcela přirozené.

Večer moderovala Gábina Koktová-Partyšová, která je proslulá svou slabostí pro velké róby. Tentokrát si v butiku zapůjčila černé koktejlky, které doplnila diamantovým náhrdelníkem Alo Jewellery v ceně jednoho milionu korun. Nové prostory, kterým dominuje podlaha kombinující decentní černý granit a šedé plyšové koberce, si přišla prohlédnout herečka Dana Morávková se scenáristkou Velmi křehkých vztahů nebo návrhářka Natali Ruden. Vrcholem akce bylo losování tomboly, z níž si tři výherkyně odnesly hodnotné ceny.

Foto: J.J.Mašín

Gábina Partyšová-Koktová s návrhářkou N. RudenFoto: J.J.Mašín

Design butiku

Zdi jsou pokryty panely potaženými skládaným černým a hladkým šedým hedvábím. Vybavení butiku následuje nejmodernější trendy interiérové architektury, je kombinací vrásněného dřeva a lakovaných povrchů, vše v nadčasové černé barvě. Veškeré osvětlení bylo pečlivě instalováno tak, aby dalo vyniknout detailům a pestrým barvám produktů této značky.

Reklama

Související témata:

Načítám