Hlavní obsah

Proměna blondýnky Romany (41): Po zásahu kadeřníka má vysněnou barvu!

 

Reklama

Pokud za sebou máte blond experimenty, budete s jednačtyřicetiletou Romanou soucítit. Ani po několika zápasech totiž její barva nevypadala tak, jak si přála. Nerovnoměrnosti a žlutý nádech musely pryč!

Článek

Zubní sestřička Romana přešla před pěti měsíci z melírování k jednolité barvě. S výsledkem ovšem stále nebyla spokojená. A protože se k tomu ještě přidala touha vyzkoušet něco nového v módě i líčení, přihlásila se do naší proměny.

Do korekce barvy se pustil kadeřník Jan Chvojka a čtenářka v salonu proseděla celé dopoledne. Zatímco délky vlasů byly tmavší a měly zlatavý nádech, vršek hlavy byl naopak viditelně nažloutlý. Kadeřník tak nejprve zesvětloval délky a až poté se přesunul výše. Barvu ještě tónoval tak, aby byla opravdu studená a především sjednocená. Po zdlouhavém procesu se pustil do stříhání, které bedlivě hlídala čtenářka – do razantního zkracování se pouštět nechtěla.

Ze salonu jsme zamířili rovnou do redakčního ateliéru, kde už na maminku šestiletého chlapečka čekala vizážistka Linda Chudomelová a stylistka Veronika Králová. Čtenářka tak další část dne strávila v obležení oblečení a líčidel. A nutno podotknout, že se povedly i finální fotky! Chcete si je prohlédnout? Namiřte kurzor na video a podívejte se, jak celá proměna probíhala!

Pozor! Stále sháníme adeptky do proměny! Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se na vás těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám