Hlavní obsah

Proměna Evy (26): Odvahu ke změně sbírala dlouho, ale z výsledku je nadšená! Jak se líbí vám?

 

Reklama

Ano, tahle proměna je letos poslední. Pokud ale koketujete s myšlenkou, že byste se samy přihlásily, inspirujte se příběhem šestadvacetileté Evy. Ta sbírala dlouho odvahu na to, aby u rozepsaného e-mailu klikla na tlačítko „odeslat“. A vyplatilo se! Čtenářka je z výsledku nadšená.

Článek

„Nemám na takové věci odvahu, ale teď přišla chvíle, kdy se odhodlám a e-mail odešlu,“ napsala nám Eva s tím, že touží po nějakém novém impulsu a má pocit, že pořád nemůže najít to pravé. Přestože se čtenářka cítí jako blondýnka a dlouhovláska dobře, toužila znát názor odborníka a byla připravená skoro na všechno.

V den proměny se sympatická asistentka moc nevyspala. Z vesničky u Valašského Meziříčí za námi cestovala skoro tři hodiny a ráno už byla nadšeně nastoupená v salonu Hair We Are, kde ji čekala konzultace s kadeřníkem Liborem Smržem. A na čem se nakonec domluvili? No tak, přece vás neochudíme o moment překvapení! Jen dodáme, že jsme nezapomněli ani na líčení a oblékání. Když proměna, tak kompletní! Těšíte se na výsledek? Klikněte na video a prožijte celý den spolu s Evou.

Náš tým a poděkování 

  • Vlasy - Libor Smrž, kadeřnictví Hair We Are, Václavské náměstí 5, Praha 1, hairweare.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Topshop, Lindex, Gino Rossi

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám