Hlavní obsah

Proměna Jany (57) dopadla fantasticky! Hádali byste jí její věk?

 

Reklama

Přestože vstávala ve čtyři ráno a měla za sebou několikahodinovou cestu, přišla s úsměvem na tváři. Sympatická čtenářka Jana slaví – přesně za měsíc – osmapadesáté narozeniny a my jsme rádi, že se nám ji podařilo ještě více zkrášlit!

Článek

Stejně jako každá žena, která se dostane do rukou našeho týmu, i Jana si nemohla vynachválit fakt, že o ni bylo celý den pečováno. Pracovně i osobně je totiž stále v jednom kole, a když se nestará o nemocnou maminku, tráví čas se třemi vnoučaty. No a do tohoto programu si ještě přidává oblíbenou jógu, která jí pomáhá nejen fyzicky, ale především psychicky.

Jana chtěla poradit s výběrem střihu i barvy vlasů, velkou roli ale tentokrát sehrálo i oblékání. Čtenářka totiž byla skálopevně přesvědčená, že jí šaty vůbec nesluší. My si ale myslíme, že nosit 365 dní v roce kalhoty je v jejím případě nesmírná škoda, a tak jsme ji jen v nohavicích nemohli nechat.

Až Janu uvidíte s novým sestřihem, svěžím odstínem vlasů, profesionálním líčením a v pouzdrových šatech, spadne vám brada. Jako nám!

Náš tým a poděkování

  • Vlasy - Lucie Kunclová, Kadeřnický salon Jarky Čechové, Politických vězňů 1599/23, Praha 1, jarkacechova.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Marks & Spencer, Lindex, Gino Rossi

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám