Hlavní obsah

Proměna Heleny (43): Nevěra manžela ji nezlomila! Zhubla 20 kilo a je z ní kočka

Video: Eva Malúšová

 

Reklama

Restart. Tímto slovem vystihuje třiačtyřicetiletá Helena svou momentální životní etapu. K tomu, aby se definitivně odstřihla od minulosti, jí přitom na pomyslném seznamu přání chyběl jen jediný bod – proměna vizáže.

Článek

Tento scénář už jste, v různých obměnách, určitě slyšeli. „Téměř čtvrt století jsem žila s mužem, se kterým mám tři děti. Měli jsme krásný dům, jezdili jsme na dovolené a všechno spolu zvládali. Do chvíle, než se manžel ve svých padesáti letech zamiloval,“ napsala nám Helena s tím, že zkraje to nebylo vůbec jednoduché. „V první moment jsem myslela, že snad umřu. Ale nestalo se.“ Helena začala brzy přicházet na to, že zvládne cokoli. Sama. A s úsměvem.

Tohle totiž není příběh o nešťastné paní, kterou opustil manžel. Vyprávíme vám o ženě, která překonala krizi a přehodnotila celý svůj život. „Změnil se můj pohled na svět, začala jsem mít ráda sama sebe. Musím říct, že jsem šťastná, užívám si každý den a dokonce jsem zhubla dvacet kilo,“ pochlubila se nám Helena, která se přestěhovala z domečku do bytu, žije mnohem aktivnějším životem a nepřestává být vděčná za své děti a práci.

A protože se tento nový začátek rozhodla podpořit změnou vizáže, nemohli jsme ji v tom nechat. Do radikální proměny se nemělo smysl pouštět, návštěva kadeřnice, vizážistky a stylistky svůj účel ale i tak splnila. Souhlasíte?

Náš tým a poděkování 

  • Vlasy - Marcela Königová, kadeřnictví James Blond, Milešovská 6, Praha 3 – Vinohrady, www. www.jamesblond.cz
  • Vizáž - Petra Soukupová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Humanic, Pandora, Topshop

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a pár informací o sobě. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám