Hlavní obsah

Proměna Evy (59): Z nepoddajných kudrlin jsou rovné vlasy!

 

Reklama

Nad změnou vizáže přemýšlela Eva už dlouho, ale definitivní rozhodnutí padlo až po oslavě jejích devětapadesátých narozenin. Vyplnila přihlášku do našeho pořadu a pak už jen doufala, že jí se splněním snu pomůžeme.

Článek

Paní Eva obdivovala ženy, které sebraly kuráž a do proměny se přihlásily. A nedávno se stala jednou z nich! Pod odborným dohledem profesionálního týmu odcházela zpátky domů s kompletně jinou image. Jak probíhal její zkrášlující den? To vám ukážeme ve videu.

Se sympatickou čtenářkou jsme se střetli rovnou v kadeřnictví. Přece jen vlasy jsou korunou krásy, takže nový účes byl prvním krokem na cestě k sebevědomějšímu já. Domácí barvení jejím kudrlinám příliš neprospělo, ale po zásahu expertky Markéty Altmanové měla hřívu jako z reklamy na kondicionér.

Jemný make–up a elegantní šatník 

Pak už přišlo na řadu líčení pod taktovkou vizážistky Soni Šajdákové, která podrhla přirozenou krásu Evy a za pomoci jednoduchých triků nechala vyniknout barvu jejích očí. Stylista Jan Boublík si pro čtenářku připravil tři různé outfity, ve kterých figurovaly poslední trendy i klasická stálice šatníku. V jakém modelu se vám líbí nejvíce?

Náš tým  

  • Vlasy - Markéta Altmanová, Kadeřnický salon Jarky Čechové, Politických vězňů 1599/23, Praha 1, www.jarkacechova.cz
  • Vizáž - Soňa Šajdáková
  • Styling - Jan Boublík
  • Oblečení a doplňky - Muscat, F&F, Marks & Spencer, C&A, H&M

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Napište na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz, přiložte aktuální fotky a kontakt na sebe. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám