Hlavní obsah

Wow! Proměna Anežky (65) se moc povedla! Jaký má teď účes?

 

Reklama

Z malé vísky Karlov pod Pradědem v obci Malá Morávka k nám vlakem dorazila sympatická Anežka (65). S cílem kompletně změnit stávající image se svěřila do rukou našich odborníků. A jak to dopadlo? To už se podívejte na vlastní oči.

Článek

Anežku k proměně přemluvila její dcera. A aby si to usměvavá maminka náhodou nerozmyslela, odeslaly spolu vyplněnou přihlášku raději hned. Překvapení z výhry bylo opravdu velké, a ani my už jsme se nemohli dočkat, až k nám čtenářka z opačného konce republiky dorazí.

Protože měla Anežka v konečcích vlasů zbytky trvalé i heny, rozhodl se kadeřník Nikola Stojanović pro kratší střih, a kvůli optickému zvětšení objemu také pro světlejší barvu. Jakmile byl nový účes hotov, přesunuli jsme se s naším týmem do redakce, kde už nás netrpělivě vyhlížely vizážistka Linda se stylistkou Šárkou.

Šaty jí sluší!

V běžných dnech se čtenářka obléká do obyčejných kalhot, a tak si pod taktovkou profesionálky vyzkoušela elegantní outfity i vysoké lodičky. Výsledek se podařil na jedničku s hvězdičkou, stejně jako celý den. A jelikož je Anežka veselá kopa, svým smíchem nakazila po chvilce všechny členy redakce.

Náš tým a poděkování

  • Vlasy - Nikola Stojanović, salon Nikola Melita. Adresa: Sokolovská 96/98, Praha 8, www.nikolamelita.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - Karen Millen, Tezyo, Lindex

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Nákupní jízda s Proženy.cz a About You: Oblečení i boty o čtvrtinu levnější!

Stop! Ještě nenakupujte jarní oblečení, boty nebo plavky na dovolenou! Proč? Protože od 22. do 31. března můžete své módní kousky pořídit výrazně levněji. Nákupní jízda s Proženy.cz a About You vám totiž na téměř veškeré zboží přinese 25% slevu. Tu můžete využít ale i na 20 000 produktů, které již byly zlevněny. Už se těšíte?

Reklama

Související témata:

Načítám