Hlavní obsah

Proměna Katky (32): Konečně je spokojená se svými vlasy!

 

Reklama

Dvaatřicetiletá Katka vyzkoušela leccos. Dlouhou délku střídala krátká a po hnědé, zrzavé nebo černé se nechala přebarvit na blond. Nikdy to ale nebylo ono. Dokud se maminky tří dětí neujal profi tým.

Článek

Sympatická Katka si se svými vlasy nevěděla rady. „Vystřídala jsem už několik kadeřnic a žádná z nich mi nedokázala poradit, co by mi slušelo. Nedávno jsem přešla z černé na blond, ale pořád tomu něco chybí. Co se týče střihu, momentálně mám vlasy dlouhé, ale nosím je pořád sepnuté do gumičky,“ napsala nám čtenářka, která tráví většinu svého času péčí o děti.

Katka se vždy soustředila na výběr vhodného odstínu a střihu, jak jí ale vysvětlila kadeřnice Klára Kopecká, primárně bylo nutné řešit kvalitu vlasů. Nešetrné barvení a nevhodně zvolená péče totiž způsobily, že vlasy byly v koncích opravdu hodně slabé a polámané. Výraznější zkrácení bylo tudíž nutností. Stav vlasů brala kadeřnice v potaz i během barvení a postupovala maximálně šetrně.

V kadeřnickém salonu jsme nicméně nekončili. Mrkněte se na video z celého dne a uvidíte, jak na naší čtenářce zapracovala vizážistka Petra Soukupová a stylistka Šárka Štursová.

Děkujeme kadeřnickému salonu Jarky Čechové, Politických vězňů 1599/23, Praha 1 za poskytnutí prostoru k natáčení.

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátkou informaci o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám