Hlavní obsah

Proměna maminky na mateřské: Po náročných porodech si ji Eva opravdu užila!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaatřicetiletá Eva během proměny pravidelně sondovala, jestli jsou děti v pořádku. Kromě dvouletého chlapečka má totiž i pětiměsíční holčičku. Čtenářce nedal zabrat jen porod, ale i celé těhotenství.

Článek

Vlasy, pleť a postava. Na tom všem se oněch devět měsíců často podepisuje. Zatímco dříve Eva neměla větší problémy s pletí, kvůli hormonálním změnám se začala potýkat s akné. Rozdíl brzy zpozorovala i v kvalitě vlasů, které jí vypadávaly a řídly. A to nemluvíme o nabraných kilech.

Čtenářka navíc rodila v obou případech předčasně a porody se neobešly bez komplikací. Všechno ale dobře dopadlo a Eva je dnes hrdou maminkou, která se snaží dát, jak sama říká, trochu do kupy.

Proměnu jsme zahájili v kadeřnickém salonu, kde se čtenářky ujal majitel Nikola Stojanović. Jeho cíl byl jasný – změnit účes tak, aby působil moderněji, živě a aby jeho úprava Evě nezabrala půl dne. Po vlasové proměně kadeřníka vystřídala vizážistka Zuzana Pasecká, která čtenářce prozradila spoustu tipů ohledně líčení. Pomyslnou třešničkou na dortu bylo oblečení, ve kterém si Eva rovnou zapózovala. Jste zvědavé na výsledek?

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail jana@prozeny.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám