Hlavní obsah

Proměna Martiny (45): Nesnášela růžovou, teď ji nosí

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přihlášku do naší proměny tentokrát vyplnila vášnivá houbařka. V jejím šatníku převládal sportovní styl a tmavé barvy. Po zásahu profesionálů je už ale všechno jinak. Martina (45) coby odpůrkyně romantických šatiček se paradoxně našla v sladké růžové. A neskutečně prokoukla!

Článek

Pětačtyřicetiletá Martina z Prahy za námi dorazila v obyčejných džínách, černém tričku a tmavé sportovní bundě. A i když se rozhodně nejednalo o nějaký módní přešlap, čtenářce přece jen sluší světlejší a barevnější odstíny. Však se přesvědčte sami, jak jí nová image sluší!

Prvním krokem byla změna účesu. Kadeřnice Martina Kořínková zvolila studený odstín, který k Martině lépe pasuje. Výsledný střih je nekomplikovaný a bude vypadat skvěle i při vynechání fénování nebo jakékoliv jiné úpravy. Vizážistka Linda pak Martině dokázala, že jemný nenáročný make-up udělá s pletí divy. Výraznějšího looku docílí za pomoci červené rtěnky.

Poslední částí proměny je samozřejmě nová garderoba. Stylistka Irena dorazila s třemi překrásnými outfity, až jsme se s celým týmem nemohli rozhodnout, který sluší půvabné Martině nejvíc. Ta měla ale jasno: růžové šaty s květinovým potiskem. Co myslíte vy?

Náš tým

  • Vlasy - Martina Kořínková
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Irena Vokrojová
  • Oblečení - Högl, Marks & Spencer, Tezyo, Lindex, Orsay
  • Salon - OliOla - organic beauty studio, Na Hroudě 28, Praha 10 - Strašnice, oliola.cz

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám