Hlavní obsah

Z Moniky (34) se po proměně stala krátkovláska! Sluší jí to?

 

Reklama

Čtenářka Monika (34) je momentálně na mateřské dovolené, a tak jí moc času na sebe sama opravdu nezbývá. To se ale rozhodla změnit, a tak se přihlásila do našeho pořadu. Krátký sestřih mamince tříletého Lukáše a roční Lucie neskutečně padne, přesvědčte se.

Článek

Sympatická Monika bydlí v Praze, takže k nám nemusela cestovat zdaleka. Stačilo jen sehnat celodenní hlídání a proměna vizáže mohla začít. Výsledek opět předčil naše očekávání. Ze čtenářky se stala nádherná krátkovláska!

Nejprve jsme zamířili do salonu Hair We Are, kde se paní Moniky ujal Libor Smrž. Od čtenářky dostal jediný mantinel – žádný sestřih na ježka. Aby však vynikl její krásný krk a účes dostal tvar, kadeřník vlasy výrazně zkrátil. Nový blond odstín navíc vypadá velmi přirozeně i při odrůstaní, příliš časté návštěvě u odborníků se tedy Monika může klidně vyhnout. Pak už jsme se ale přemístili do našeho ateliéru, kde se do práce pustily vizážistka Linda a stylistka Šárka. Jak tedy dopadla celková proměna? To uvidíte ve videu!

Náš tým 

  • Vlasy - Libor Smrž, Hair We Are by Libor Smrž, Dlážděná 5, Praha 1. www.hairweare.cz
  • Vizáž - Linda Chudomelová
  • Styling - Šárka Štursová
  • Oblečení a doplňky - French Connection, Karen Millen, Tezyo

Chcete se zúčastnit naší proměny nebo víte o někom, komu by nová vizáž prospěla? Psát můžete na e-mail Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte přiložit aktuální fotky a kontakt na vás. Budeme se těšit!

Reklama

Související témata:

Načítám