Hlavní obsah

Proměňte starý beton v krásný povrch!

Reklama

Pusťte do svého domu přírodu! Dejte starému betonu exkluzivní vzhled a výborné vlastnosti s povrchem TOPSTONE. Neklouže, skvěle vypadá a dobře se po něm chodí.

Článek

My lidé jsme vzešli z přírody. Tu a tam sice propadneme pocitu, že matku přírodu dokážeme plně ovládnout, či s ní dokonce manipulovat, ale každý takový pokus nakonec stejně skončí špatně. To nejlepší, co tedy můžeme udělat, je naučit se přírodu respektovat a žít s ní v souladu. Týká se to i bydlení, kde se snaha o návrat k přírodním materiálům projevuje poslední dobou obzvlášť silně.

Bydlete v souladu s přírodou

Stále více se prosazují dřevostavby. Dřevo se dere zpátky do interiérů a ke slovu se dostávají další přírodní materiály, například „obyčejný“ kámen. Je všude kolem nás, byl tady dávno před námi, a bude tady i dlouho po nás. S kameny nebo spíš kamínky pracuje společnost Topstone, která se více než 17 let zabývá vývojem a pokládkou speciálního povrchu tvořeného z kamínků a speciální pryskyřice.

Snadná pokládka, luxusní vzhled

Spojení malých oblázků různých barev a certifikované pryskyřice dává možnost vytvořit celistvý přírodní povrch s originálním vzhledem a vynikajícími vlastnostmi. K aplikaci přitom nepotřebujete zvláštní odborné znalosti. Povrch Topstone ověřený mnoha tisíci zákazníky v České republice a na Slovensku bezpečně zvládne položit i domácí kutil začátečník.

Povrch ověřily tisíce zákazníků

Možná se zeptáte, co je na hromadě kamínků spojené vyladěnou pryskyřicí tak zvláštního? A právě tady nám dává příroda cennou lekci. Nepravidelnost, různá zrnitost kamínků a jedinečné vlastnosti pryskyřice TOPSTONE dávají dohromady celistvý, mrazuvzdorný, přitom ovšem vodopropustný povrch, na kterém se nedrží voda. Takový povrch oceníte v každém ročním období.

V létě bez louží, v zimě bez ledu

Příjezdová cesta nebo chodník, na němž se nedrží voda, v zimě neklouže nebo klouže zcela minimálně. Povrch okolo bazénů, na kterém se netvoří louže, nehrozí uklouznutím a ošklivým zraněním. Navíc drobné kamínky působí na bosou nohu velmi příjemně a vlastně plní i masážní funkci. Ostatně vzpomeňte na různé lázeňské terapie, jejichž základ tvoří právě kameny a kamínky.

Drobné kamínky působí na bosé nohy příjemně

Kamínkový povrch se skvěle vyjímá rovněž na terasách a balkonech, schodištích, výborně vypadá například zahradní cestička klikatící se zářivě zelenou trávou. Povrch Topstone si můžete pořídit v několika různých provedeních:  Jáva, Madeira, Korsika a Kréta. Ty se od sebe liší barvou a velikostí neboli zrnitostí.

Objednávka online na webu Topstone

Objednávat můžete jednoduše online nebo pomocí telefonu, přičemž na oficiálních webových stránkách společnosti TOPSTONE najdete podrobný návod na aplikaci povrchu. Pokud si na ni netroufáte, můžete si objednat povrch Topstone i s pokládkou. A výborná zpráva na závěr. Povrch můžete aplikovat i na starší betonové plochy bez nutnosti jakékoliv úpravy. Starému betonu tak dáte exkluzivní vzhled a výborné vlastnosti. A to vše za rozumné peníze.

Ideální partner na zahradu

Reklama

Související témata:

Načítám