Hlavní obsah

Prožijte rande snů! Tyto 3 romantické outfity vám zaručí úspěch

Foto: profimedia

Jak se obléci, abyste byla na rande prostě dokonalá? Inspirujte se našimi tipy!Foto: profimedia

Reklama

Ať už se jedná o první setkání, třeba i na slepo, nebo o schůzku s manželem, se kterým jste už přes deset let, rande je dokonalou příležitosti předvést se v tom nejlepším světle a vyndat ze skříně nej kousky.

Článek

Zamysleli jsme se a představili si tři různé druhy schůzek, na které můžete pravděpodobně dostat pozvání, a sestavili tři komplety, díky kterým z vás nebude moci odtrhnout oči.

Look 1

Delší procházky přírodou nebo i městem, piknik, projížďka na lodi… Na rande, kde se předpokládá, že budete vyvíjet fyzickou činnost, se musíte obléknout nejen krásně, ale i pohodlně, abyste byla ve své kůži. Volte kousky, které nebrání pohybu, nikde vás netlačí, ve kterých si budete moci bez problému  sednout na trávu, lavičku nebo například i na kolo.

Zároveň ale nemluvíme o sportovních modelech, proto ponechte legíny, pohorky a podobné kousky doma. Když chcete doopravdy zapůsobit, tak zkuste pro jednou vynechat i džíny. Klasické cigaretové kalhoty vypadají nejen chic, jsou ale zároveň i maximálně pohodlné. V nich vám nebude vůbec nic bránit v pohybu a nehrozí žádné faux pas. K nim už stačí přidat lehký top, pohodlné, ale zároveň elegantní boty a cross body kabelku, díky které budete mít volné ruce.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Kostkovaná halenka, Reserved, 699 Kč. Klasické kalhoty s hravým prvkem – volánky, Zara, 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Menší kabelka, model Metropolis, Furla, 6700 Kč. Bledě růžové tenisky, Pull&Bear, 649 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Sada prstýnků, Bijou Brigitte, 270 Kč. Náušnice, Lindex, 149 KčFoto: archiv firem

Look 2

Romantický brunch nebo odpolední posezení v kavárně spojené s kinem nebo krátkou procházkou po městě, si přímo žádá ženské a lehké šaty. Přitom by neměly být moc otevřené a vyzývavé, aby to nevypadalo, že „moc tlačíte na pilu“, ale zároveň nalákat muže.

Ideální budou poloprůhledné látky a potisk v tlumenějších tónech, protože křiklavé a neonové barvy spíše odpuzují, než přitahují. Ani v tomto případě nemusíte sáhnout po jehlách. K podobným šatům se totiž budou mnohem více hodit sandálky na menším podpatku, bílé plátěnky nebo baleríny.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Květinové šaty, Hush Hush (prodává Tamsin), 699 Kč. Sluneční brýle, Accessorize, 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Špičaté boty se třpytkami, Stradivarius, 649 Kč. Menší kabelka na řetízku, Mango, 899 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Náušnice se střapci, H&M, 299 Kč. Bílé hodinky s krystaly, Swarovski, 8990 KčFoto: archiv firem

Look 3

Jak se vám líbí tato představa: luxusní restaurace, jiskřící se šampaňské, následně tlumené divadelní světlo a pomalu se zvedá zlatá opona… To je rande přesně podle našich představ! Když jste pozvaná na večeři a kulturní akci (divadlo, zahájení výstavy, vernisáž), to si přímo žádá důslednou přípravu ve stylu „velké večerní“. Tím ale nemyslíme trávit hodiny u kadeřníka a nechávat si vyčesat obří konstrukce na hlavě, a ani shánět bohatě zdobené šaty s širokou sukní.

Dnešní doba spíše přeje jednoduchým a lakonickým kombinacím, které zdůrazní siluetu. Doporučujeme buď dlouhé šaty nebo elegantní večerní overal. Boty na vyšším jehlovém podpatku a výrazný doplněk v podobě náhrdelníku nebo větších náušnic.

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dlouhé tmavě modré šaty, prodává ASOS, 1300 Kč. Ozdobný pásek, Mango, 399 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Saténové sandálky, New Look, 899 Kč. Korálkové psaníčko, Sole Society (prodává Nordstrom), 1750 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dlouhé střapečkové náušnice, Stradivarius, 199 Kč. Černý masivní prsten, H&M, 149 KčFoto: archiv firem

Dáváte si záležet na tom, co si obléknete na rande?

Reklama

Související témata:

Načítám