Hlavní obsah

Pryč s nechtěnými chloupky!

Foto: shutterstock.com

Chloupků vás natrvalo zbaví jen laserFoto: shutterstock.com

Reklama

Mít tak věčně hladké nohy či podpaží! To je snem asi každé ženy. Může se někdy vyplnit? Ano, s novým laserovým strojem Lumines Light Sheer je to víc než pravděpodobné. Jedná se o přístroj, který je certifikovaný nejvyšší americkou normou FDA. Jako jediný je na rozdíl od jiných druhů laserů (pulsní světlo IPL) zárukou nejvyšší kvality. Blíží se léto, takže načasovat si splnění takového snu právě na nynější období by bylo naprosto ideální!

Článek

Bojovat s nechtěnými chloupky začne dřív nebo později skoro každá žena či dívka. A záhy zjistí, že je to boj nekonečný...

Obvykle začínáme s žiletkou. Jde o poměrně rychlý a bezbolestný způsob, nicméně efekt hladce oholených nohou se mnohdy dá počítat jen na hodiny. Proto se většinou rozhodneme vyzkoušet nějaký depilační strojek, díky němuž by měly být naše nožky hladké po několik týdnů a údajně zcela bezbolestně. Pojem „bezbolestně“ ale zřejmě chápeme každá jinak. Já sama patřím mezi ty, které stěží zvládly jednu nohu a pak svůj draze zakoupený strojek rády daly kamarádce. Když se dnes zeptám, jestli ještě slouží, tak se to nedozvím. Kamarádka na tom byla podobně jako já a s úlevou ho předala zase dál...

Přišel čas laseru

Ale máme pro vás novinku v podobě laseru Lumines Light Sheer, který si s vašimi nechtěnými chloupky (po celém těle) hravě poradí. Jeho paprsek jde po pigmentu obsaženém v chloupku a spálí ho až do jeho kořenové cibulky. Množství pigmentu je individuální, proto i intenzita paprsku se podle potřeby upravuje. Pokud byste cítily, že vás to pálí či je jakkoli jinak nepříjemné, intenzita paprsku se sníží a přizpůsobí vaší citlivosti. V podstatě jediné, co při ošetření cítíte, je pach páleného vlasu, neboť stroj je vybaven chladicí hlavicí, která chladí ošetřované místo a tím ho znecitliví. V průměru tento přístroj zničí 4 z 10 chloupků. Aby se docílilo co nejvyššího efektu, měl by se zákrok několikrát opakovat. Po čtyřech sezeních se zbavíte až 90% úbytku veškerých chloupků ošetřované oblasti.

Na vlastní kůži

Jak už jsem zmínila, sama rozhodně nesnesu bolest depilačních strojků. A tak jsem tento laser vyzkoušela sama na sobě. A žádná lýtka, rovnou podpaží (což by vás s normálním depilačním strojkem ani nenapadlo). Výsledek byl skvělý. Kromě občasného slabého pocitu štípnutí jsem cílila jen pach pálených chloupků. Ani ne za deset minut bylo po všem, takže mohu říct - efektivní a bezbolestné. A za měsíc znovu.

Možná se ptáte, kolik zákrok vlastně stojí? Cena je individuální dle rozsahu ošetřovaného místa. Pohybuje se mezi 500 a 7000 korunami za zákrok. A nyní je ve studiu LaserOne v liberecké Squash areně zajímavá nabídka akčních cen:

  • podpaží 490 Kč
  • podpaží + třísla (komplet) 1 990 Kč
  • podpaží + tříska + lýtka 3 990 Kč

Reklama

Související témata:

Načítám