Hlavní obsah

(Půl)noční móda! Stylová pyžamka a košilky

Foto: Jakub Jurdič

Návrat na scénu hlásí i klasická pyžamaFoto: Jakub Jurdič

Reklama

Ačkoli většinu společně strávených chvil prospíte, nad výběrem pyžama byste neměly mávnout rukou. Trávíte noci v letitém triku, které jste uloupily partnerovi? Je nejvyšší čas vyrazit na nákupy!

Článek

Pokud se vám derou na jazyk slova o zbytečné investici, posčítejte si, kolik utratíte běžně za oblečení a doplňky. Co je oproti tomu jedno nové pyžamo? V posteli navíc trávíte (nebo byste minimálně měly trávit) téměř stejný počet hodin, jako v práci.

Je fér nakupovat sukni za sukní, a pyžámka ignorovat :-)? Aby bylo spravedlnosti učiněno zadost, připravili jsme pro vás průřez těmi nejkrásnějšími kousky. Dáte přednost košilce, soupravě s šortkami, nebo overalu?

Snová dvojka

Do pudrově růžové dvojice se nelze nezamilovat. Plným počtem bodů bychom navíc neohodnotili jen vzhled pyžamka (ta krajka!), ale i jeho pohodlí. Pokud se vám z něj ráno nebude chtít – což plně chápeme – přehoďte přes komplet lehký, kimonový župánek. Třeba ten s květinovým potiskem.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šortky (Etam, 669 Kč), tílko (Etam, 629 Kč), kimonový župan (Lindex, 999 Kč), podkolenky (Calzedonia, 289 Kč), náramky (Cruciani, 295 Kč/kus)Foto: Jakub Jurdič

2v1

Pokud jsou overaly i vaší srdcovou záležitostí, pusťte je směle do ložnice. Na nadcházející jaro i léto se budou hodit ty šortkové, a pokud navíc natrefíte na krásnou barvu, tím lépe. Stylistka Mariya overal doplnila županem, který vám svou hebkostí připomene plyšového medvídka.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: overal (Lindex, 599 Kč), župan (F&F, 599 Kč), bačkůrky (F&F, 209 Kč), náhrdelník (Swarovski, 2590 Kč), prsten (Topshop, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Stará dobrá klasika

Myslely jste si, že jsou klasická pyžama ze hry? Nenechte se mýlit. Nosí se stále a podle nás mají rozhodně něco do sebe. Takže vyčistit zuby, převléknout a spát :-) ! A mimochodem, pokud se nechcete probudit s prvními paprsky slunce, vyzbrojte se spací maskou.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: pyžamový komplet (F&F, 599 Kč), maska na spaní (Claire`s, 129 Kč), prsten (Swarovski, 4190 Kč), náramek (Lindex, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Mixujte a hrajte si

Využijte faktu, že se spousta pyžámek prodává po jednotlivých částech, nebo šachujte s tím, co už doma máte. Kreativní prohazování je povoleno. Stylistka Mariya rozdělila proužkované pyžamo a coby horní díl použila růžovo bílý vršek s transparentními místy.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: kalhoty (F&F, 329 Kč), vršek (Intimissimi, 849 Kč), náhrdelník (Claire`s, 359 Kč), bačkůrky (F&F, info o ceně v obchodě)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Pyžamové kalhoty i šortky – obojí můžete spárovat s oblíbeným vrškemFoto: archiv firem

V saténu

Dáváte přednost vlastnostem chladivého saténu a lehkým košilkám? Pak oceníte náš poslední tip, včetně zavazovacího županu. Korunkovou čelenku, přidanou pro efekt, samozřejmě můžete vynechat :-)

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: košilka (Marks & Spencer, 899 Kč), župan (Lindex, info o ceně v obchodě), čelenka (Claire´s, 249 Kč), prsten (Swarovski, 3190 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Milujete lehké košilky? A co říkáte na tuto trojici?Foto: archiv firem

V čem nejraději spíte vy? Napište nám!

Reklama

Související témata:

Načítám