Hlavní obsah

K jemné pleti Radce pomohla hydratace

Reklama

Prožila tak trochu den snů. Radka (40) vyrazila z jižní Moravy do Prahy oslavit s manželem výročí svatby, ale také se nechat zkrášlit. Vyhrála totiž hloubkovou hydrataci pleti!

Článek

Čtyřicetiletá Radka měla pleť odpovídající jejímu věku. Trápil ji její sušší povrch, drobné vrásky, výraznější nosoretní rýhy a rozšířené póry. Proto přijela s manželem a synem z jižní Moravy do Prahy, kde se na klinice Asklepion podrobila hloubkové hydrataci pleti kyselinou hyaluronovou aplikovanou Vital Injectorem. Tento zákrok vyhrála a výlet do Prahy spojila i s oslavou výročí svatby.

Nejdřív krása

V Asklepionu se paní Radky ujala primářka oddělení dermatologie Hana Smutková. Před ošetřením Radce sestřička nanesla znecitlivující krém a po hodince, kterou Radka strávila v čekárně, mohl zákrok začít. Kyselina hyaluronová jí byla aplikována novou a převratnou metodou, Vital Injectorem. Díky němu je mezoterapie rychlejší, přesnější, minimálně bolestivá a pro pacienta výrazně komfortnější než dříve.

Před samotným ošetřením Radka vše probrala s odbornicí

Kyselina se díky tomuto přístroji, který jako jediný na trhu využívá vakuum, dostane přesně tam, kam má. Pokožka je dokonale hydratovaná a vyhlazená. Navíc nejde jen o okamžité estetické zlepšení, tento zákrok pleti prospívá dlouhodobě. „Jde o injekční ošetření, kterým do hlubších vrstev kůže vpravujeme aktivní látky. Ty zlepšují hydrataci, tonus a kvalitu kůže," vysvětluje Hana Smutková. Nejčastěji se do pokožky vpravují vitaminy, aminokyseliny nebo právě kyselina hyaluronová.

Nejdřív bylo potřeba na obličej nanést znecitlivující krém a počkat, až začne účinkovat

Funguje to

V péči o pleť jde podle odborníků o jednoznačně nejlepší metodu, která nezpochybnitelně funguje. Výsledek je vidět okamžitě. Dokonalost mezoterapeutického ošetření spočívá nejen v jedinečné kombinaci komponent přípravku, ale i v možnosti zvolit různou koncentraci kyseliny hyaluronové. Lékař tak může přistupovat k pacientům individuálně, podle jejich potřeb, stavu dehydratace jejich pokožky a jejich věku.

Vital Injector umožňuje aplikovat kyselinu hyaluronovou rychle a bezbolestně

Skvělých výsledků pak Vital Injector dosahuje nejen v oblasti tváře, kde likviduje jemné vrásky, ale i na hřbetech rukou, na krku a dekoltu či v oblasti očního okolí. Své o tom ví nyní i paní Radka. Cítila se lépe hned, ale po čtyřech týdnech doslova jásala. Jasně cítila, že má jemnější, barevně sjednocenou a pevnější pleť.

Navíc lze díky unikátnímu přístroji vpravit potřebné látky do pleti v přesném množství a tam, kde jsou potřeba

Nakonec oslava

Radka toho ale v Praze stihla daleko víc než jen zkrášlovací proceduru v Asklepionu. S manželem a synem oslavila výročí svatby jízdou na Segwayi a večer návštěvou koncertu.

Svůj den si Radka rozhodně užila a z vyhraného zákroku měla nefalšovanou radost. Koneckonců, které ženě by se takový den nelíbil?

Tak co? Taky byste takhle chtěly oslavit výročí svatby?

Reklama

Související témata:

Načítám