Hlavní obsah
Foto: Charles Brutlag, Shutterstock.com

Foto: Charles Brutlag, Shutterstock.com

Remoska je výborná na pečení i zapékání. Do půl hodinky máte hotový i drobenkový koláč s jablky!

15 min.
Příprava
20 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 koláč
  • 25 dkg hrubé mouky
  • 10 dkg cukru
  • 10 dkg másla
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • 1 ks vejce
  • 4 ks jablek
  • 1 lžíce rozinek
  • 1 lžička skořice
  • 1/2 balíčku vanilkového cukru
Článek

Postup

Z uvedených ingrediencí si připravte drobenku. Mělčí mísu remosky vymažte máslem a vysypte moukou. Rozmístěte polovinu drobenky a pokryjte nastrouhanými jablky. Můžete dochutit rozinkami, skořicí, vanilkovým cukrem nebo brusinkovým džemem. Překryjte druhou polovinou drobenky a pečte asi dvacet minut.

Související témata:

Načítám