Článek
Postup
01.
Cibuli a olivy najemno nakrájejte, poté všechny ingredience řádně promíchejte, můžete přidat i pár lžiček olivového nálevu, posolte, opepřete. Podávejte na rozpečené bagetě, máte-li tu možnost.
Foto: Heike Rau, Shutterstock.com
Olivy buď milujete, nebo nenávidíte. Pokud patříte k té první skupině lidí, určitě si zamilujete skvělou pomazánku z oliv.
Postup
Cibuli a olivy najemno nakrájejte, poté všechny ingredience řádně promíchejte, můžete přidat i pár lžiček olivového nálevu, posolte, opepřete. Podávejte na rozpečené bagetě, máte-li tu možnost.
Energetická hodnota celkem pro 1 pomazánku | |
---|---|
Energie | 1 578 kJ |
Bílkoviny | 44,56 g |
Tuky | 13,52 g |
Sacharidy | 18,3 g |
Sůl | 3,07 g |
SAFA | 1,95 g |
Vláknina | 5,5 g |
Cukry | 11,6 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama