Hlavní obsah

Renata (43) se stříhala sama. Před svatbou se ale rozhodla pro změnu!

 

Reklama

Třiačtyřicetiletá Renata nebyla pět let u kadeřníka a jediným líčidlem, se kterým se (nesměle) přátelí, je řasenka. Teď se ale rozhodla svou vizáž od základu změnit. Za pět týdnů se totiž bude vdávat.

Článek

Renata pochází ze Znojma a v posledních letech byla sama sobě kadeřnicí. U barvení ovšem nezůstalo, čtenářka se pravidelně pouštěla i do stříhání. S blížící se svatbou ale zatoužila po změně a cenných radách odborníků. S výběrem vhodného odstínu a střihu jí pomohla kadeřnice Melita Del-Ponte a musíme říct, že Renatiny jemné vlasy profesionální péči opravdu uvítaly!

Napínavé bylo líčení, na které čtenářka vůbec nebyla zvyklá. Vizážistka Linda Chudomelová jí proto vytvořila jen lehoučký, denní make-up. Pokud jste si stejně jako Renata myslely, že líčení rovná se potlačení vašich přirozených rysů, vyvedeme vás z omylu.

Závěr dne patřil stylistce Ivaně Pražákové a oblečení, po kterém Renata normálně nesahá. Věřily byste, že na sobě neměla deset let sukni?

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám