Hlavní obsah

Rodiče, víme jak na plodnost!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snažíte se o miminko minimálně rok nejméně dvakrát až třikrát týdně, a stále se vám nedaří? Nezoufejte, máme pro vás několik osvědčených rad!

Článek

Ideální dobou pro plánované rodičovství je u žen věk mezi 23.–33. rokem. Čím vyšší věk, tím větší je zároveň riziko, že vše nepůjde „jako po másle“, ale mohou se vyskytnout i různé problémy. Muži jsou v tomto případě mnohem méně komplikovaní, protože ročník narození u nich nehraje tak zásadní roli. Přesto je dobré mít na paměti, že se s rostoucím věkem zhoršuje kvalita spermií a mohou se dostavit rovněž problémy s erekcí či ejakulací. Jestliže vy nebo váš partner nejste v ideální věkové skupině, zachovejte především klid a obrňte se trpělivostí.

Nenechte se vykolejit neúspěchem

Kouření pověste na hřebík

Tento zlozvyk má velice negativní vliv nejen na vaše plíce, ale velmi významně ovlivňuje i kvalitu vajíček a snižuje hladinu hormonu estrogenu. A jak jsou na tom muži, kteří si rovněž nedokážou odepřít oblíbenou cigaretu? Výzkumy se jednoznačně shodují, že kuřáci mají větší množství poškozených spermií s výrazně nižší pohyblivostí.

Hmotnost, toť slovo „do pranice“

Kyprá jako Venuše nebo podvyživená jako Twiggy za doby své největší slávy? Oba tyto extrémy vedou k hormonální nerovnováze. Drastické diety a hubnutí můžou snížit šanci na početí a donošení dítěte. U mužů nevadí nízká hmotnost, ale negativně se podepisuje obezita, která vede k snížení hladiny testosteronu. V krajním důsledku může muž zcela ztratit sexuální apetit.

Mnoha ženám pomohl ke štěstí volně prodejný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy s ověřeným účinkem

Jak ještě více můžete podpořit plodnost?

Mnoha ženám pomohl ke štěstí volně prodejný doplněk stravy Fertility Blend pro ženy s ověřeným účinkem. Jedná se o přírodní cestu k vytouženému miminku. Tato novinka k nám přicestovala z USA minulý rok. Právě v USA je Fertility Blend dlouhodobě jedničkou na trhu v tomto segmentu.

Fertility Blend pro ženy obsahuje unikátní patentové složení, které je vhodné užívat také jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Na základě klinické studie zlepšuje Fertility Blend pro ženy klíčové fyziologické faktory, které jsou u ženy nezbytné pro dobrou plodnost.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Klinická studie

Tato studie proběhla v roce 2006 v USA. Celkem se jí účastnilo 93 zdravých žen, které se pokoušely po dobu 6–36 měsíců otěhotnět. U žen s kratšími menstruačními cykly a užívajících tohoto přípravku došlo k výraznému prodloužení cyklu. U žen s delšími cykly došlo ke zkrácení průměrné délky cyklu. A co je nejdůležitější – po 6 měsících otěhotnělo 32 % žen.

K dostání na www.FertilityBlend.cz.

Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, který přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Jedinečný doplněk stravy Fertility Blend pro páry

Při zakoupení přípravku Fertility Blend pro ženy nebo přípravku Fertility Blend pro páry na stránkách www.FertilityBlend.cz zadejte kód FB22 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 22. 11. 2015.

Reklama

Související témata:

Načítám