Hlavní obsah

Známe výherce! Soutěž Zlatá packa 2024 je u konce, podívejte se, který pes je nejkrásnější

Foto: alexei_tm, Shutterstock.com

Foto: alexei_tm, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V průběhu posledních týdnů jsme pořádali soutěž Zlatá packa, která oslavila naše milované čtyřnohé přátele. Těší nás, že se do soutěže zapojilo tolik nadšených majitelů psů, a dnes vám přinášíme jména tří vítězů.

Článek

Přihlásili jste svého pejska, nebo jste hlasovali pro svého oblíbence? Pak se zajisté těšíte na výsledky! Vyhrál váš favorit? Nebudeme vás napínat, vyhlášení soutěže je tu.

1. Místo: Zlobiver Ollie

Foto: Zlatá packa

1. místoFoto: Zlatá packa

Nádherný zlatý retrívr od hlasujících obdržel celkem 2526 srdíček! Jeho majitelka, paní Kateřina, se může těšit na výhru v podobě poukazu v hodnotě 5000 Kč do Planeo Elektro, na psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom. Zároveň si s ní přečtete rozhovor na webu Proženy.cz.

2. Místo: Ruffus

Foto: Zlatá packa

2. místoFoto: Zlatá packa

Ušatý basset hound obsadil druhé místo s 1776 hlasy! Ruffus společně se svou majitelkou obdrží poukaz v hodnotě 3000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko od Seznam.cz a památeční diplom.

3. Místo: Garpeeno

Foto: Zlatá packa

3. místoFoto: Zlatá packa

Spící bulteriér se umístil díky 1693 hlasům na krásném třetím místě! Jeho majitelka Klára si díky vaší podpoře odnese poukaz v hodnotě 2000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko od Seznam.cz a památeční diplom.

Tímto blahopřejeme vítězům a děkujeme všem, kteří se zapojili a hlasovali pro své oblíbené psí kamarády. Vaše podpora pomohla nejen vybraným pejskům, ale i dobročinné organizaci, protože za každý hlas věnuje Seznam jeden gram granulí nadačnímu fondu Psí naděje.

Pokud jste se nezapojili, nezoufejte! Sledujte naše další akce a události na stránce Proženy.cz a buďte připraveni příště!

Pro další informace nebo dotazy nás neváhejte kontaktovat na soutez@prozeny.cz.

Načítám